De Waal Autogroep wint prestigieuze Volkswagen Service Award

5 december 2013 Service Quality Award

Vier Nederlandse Volkswagen-dealers, waaronder De Waal Autogroep, hebben de Volkswagen Service Quality Award 2013 gewonnen. De vier dealers behoren tot de honderd best presterende Volkswagen-dealers van Europa op het gebied van klantentevredenheid in after sales. De winnaars zijn beoordeeld op een groot aantal aspecten op het gebied van klantentevredenheid. Zij zijn eind september gehuldigd in de fabriek in Dresden.

Goede dienstverlening zorgt voor tevreden klanten. Daarom is service sinds jaar en dag een speerpunt van Volkswagen. Om de beste Volkswagen-dealers op het gebied van klantentevredenheid en dienstverlening te belonen, reikt Volkswagen AG jaarlijks de Volkswagen Service Quality Award uit. Deze Europese onderscheiding is dit jaar aan vier Nederlandse Volkswagen-dealers toegekend. Auto Hoogenboom Rotterdam Noord, Wittebrug Delft, Van Mossel Waalwijk en De Waal Tiel behoren tot de honderd beste Volkswagen-dealers in Europa.

Eind september heeft Volkswagen in Dresden een bijzonder evenement voor alle winnende dealers verzorgd, op dit evenement werd de Volkswagen Service Quality Award uitgereikt. Uiteraard was De Waal Autogroep present om de Service Quality Award in ontvangst te nemen.

Terug naar nieuwsoverzicht