Een stijlvolle kerst met de cadeautips van Volkswagen

17 december 2015 Volkswagen kerstcadeaus

Webshop komt met verrassende cadeaus

Met een speciale kerstsectie in de webshop springt Volkswagen in op het hoogseizoen van feestelijke cadeaus. Zo krijgt kerst met bijvoorbeeld diverse GTI-items een extra rood randje. En daarnaast zijn er volop originele cadeaus voor in én onder de boom. Bijkomende surprise: de kerstcadeaus worden gratis thuisbezorgd.

Bekijk hier de Volkswagen webshop

 

Voor een sportieve benadering van de feestdagen zijn er veel GTI-items in de kerstsectie van de officiële Volkswagen-webshop te vinden. De kerstsok, die is uitgevoerd in de kenmerkende GTI-ruitbekleding, is een cadeautje op zich, maar er zijn ook andere presentjes in te verstoppen, zoals de GTI Chronograaf, de GTI-sleutelhanger of de hippe GTI-muts.

In de boom, onder de boom
Ook als de kerstdagen een aangenaam nostalgisch tintje mogen hebben, biedt de webshop volop inspiratie: de Beetle-, en T1-kerstbal geven elke boom kleur. En voor de kerstkaartjes geldt zeker in dit digitale tijdperk: kleine moeite, groot plezier.

Gratis verzending
Tot en met 23 december aanstaande geldt voor alle kerstcadeaus in de Volkswagen-webshop dat de verzending gratis is (normaal 4,95 euro). Bovendien gaat het bezorgen al net zo snel als het bestellen: cadeaus die voor 21.00 uur zijn besteld, worden de dag erna nog afgeleverd. Levering via de Volkswagen-dealer is eveneens mogelijk. Deze unieke kerstartikelen zijn in een gelimiteerde oplage geproduceerd, dus op = op.

Bekijk hier de Volkswagen webshop

 

Terug naar nieuwsoverzicht