Wij trakteren, want Volkswagen is al 70 jaar in Nederland

7 juli 2017 Volkswagen 70 jaar

Volkswagen viert dit jaar zijn 70-jarig jubileum in Nederland. En wie jarig is, trakteert. Volkswagen rijders profiteren tijdelijk van extra veel voordeel. Van korting op wielensets, tot een gratis DSG-automaat op een Volkswagen Passat en honderden euro’s korting op een UNION fiets.

Wanneer u nu een Volkswagen Polo uit voorraad bestelt, krijgt u als traktatie extra korting op een UNION fiets. Deze kortingsactie bestaat uit een voordeel van € 399,- op een gewone UNION fiets of € 499,- voordeel op een elektrische UNION fiets.

Heel veel wielensets zijn momenteel extra scherp geprijsd. De kortingen kunnen per set oplopen tot wel € 370,-. Er zijn verschillende sets beschikbaar voor de Volkswagens up!, Polo, Golf, Passat en Tiguan.

Bijna alle uitvoeringen van de Passat en Passat Variant worden momenteel geleverd met een gratis DSG-automaat, ter waarde van maximaal €2.900,-! Op onze Business-modellen kan het voordeel oplopen tot wel € 6.635,-. De gratis DSG-automaat komt namelijk bovenop het business-voordeel.

Een DSG-automaat heeft een ingebouwde dubbele koppeling. Dit maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt van versnelling te wisselen.

Bent u benieuwd van hoeveel voordeel u kunt profiteren? Neemt contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen
Terug naar nieuwsoverzicht