Vernieuwde Volkswagen Touareg te bestellen vanaf 75.750 euro

8 september 2014 Volkswagen Touareg

De vernieuwde Volkswagen Touareg is per direct te bestellen bij De Waal Autogroep. Medio oktober start de levering. Ruim op tijd dus voor het wintersportseizoen, om zijn kracht en comfort op weg naar de pistes te beproeven. In de bergen én bij het trekken van aanhangers is 4Motion-vierwielaandrijving dé bondgenoot.

De vernieuwde Touareg komt fris voor de dag. Vóór- en achterzijde zijn scherp getekend met de typische Volkswagen-signatuur. Bi-xenon koplampen zijn nu standaard. Ook het interieur is verder verfraaid. Hier vallen ook de uitgebreide online-mogelijkheden op, zoals het zoeken naar POI’s (Points Of Interest) via Google, navigatie met weergave via Google Earth/Street View en razendsnelle, actuele verkeersinfo. Area View geeft de Touareg ‘ogen rondom’.

Zuinige en zwaarwegende argumenten
In Nederland is de Touareg er net als voorheen als Hybrid en met een 3.0 V6 TDI-diesel. Deze laatste heeft nu een vermogen van 193 kW/262 pk (voorganger: 180 kW/245 pk) en voldoet aan de EU6-emissienorm. Door een betere stroomlijn, banden met lage rolweerstand, minder interne wrijving van de achttraps automaat én de vrijloopfunctie heeft de 3.0 TDI een vastgesteld verbruik van 6,6 l op 100 km (CO2:174 g/km – voorganger: 189 g/km). Alle Touaregs hebben een toegelaten aanhangerlast van 3,5 ton.

Vanaf 75.750 euro
In de standaarduitvoering met onder meer multi-collision brake, radio, airco en lichtmetalen wielen is de Touareg V6 TDI er vanaf 75.750 euro. De nog luxere V6 TDI Highline is er vanaf 82.390 euro en de sportieve V6 TDI R-Line vanaf 86.890 euro. De Touareg Hybrid is er uitsluitend in luxe Highline-uitvoering. Hij staat te boek voor 98.550 euro.

Terug naar nieuwsoverzicht