Volkswagen T-Roc(kt) in zwart

30 september 2019

Volkswagen T-Roc(kt) in zwart

De Volkswagen T-Roc is vanaf vandaag ook te bestellen met een Black Style pakket. Het donker getinte designpakket biedt unieke stylingdetails voor het in- en exterieur en is leverbaar vanaf € 680*.

Volkswagen voegt nóg een optie toe aan het brede styling-assortiment voor de T-Roc. Met het nieuwe Black Style designpakket staat de sportieve SUV op zwarte 18-inch ‘Grange Hill’ lichtmetalen velgen en heeft hij in zwart uitgevoerde buitenspiegels. Ook de bumpers en de grille zijn afgewerkt met duistere designdetails. De karakteristieke C-stijl van de T-Roc Black Style is voorzien van een speciale folie met een stijlvol grijs/zwart patroon. Tegen meerprijs is het pakket uit te breiden met zwarte 19-inch ‘Suzuka’ velgen en een zwart dak.

Ook in het interieur van de T-Roc Black Style zet zwart de toon. Hij heeft onder meer een extra donkere dakhemel en het dashboard is afgewerkt met hoogglans zwarte panelen.

Het nieuwe Black Style pakket is verkrijgbaar vanaf € 680*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.