Werkplaats

Volkswagen werkplaats

 

Volkswagen werkplaats – Ook na aanschaf van uw Volkswagen staan teams van vakkundige medewerkers voor u klaar. Wij dragen zorg voor al uw behoeften op mobiliteitsgebied.

Plan hier direct uw afspraak

 

U kunt o.a. bij onze Volkswagen werkplaats terecht voor:

Volkswagen onderhoud

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Bij De Waal Autogroep weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Volkswagen-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt  u daarmee de fabrieksgarantie.

Volkswagen Onderhoud

Volkswagen reparatie

Voor de reparatie van uw Volkswagen bent u in onze Volkswagen werkplaats aan het juiste adres. Wij maken enkel gebruik van originele Volkswagen onderdelen en beschikken over vakkundige monteurs om uw Volkswagen optimaal te reparen en herstellen. Daarnaast beschikken wij over een eigen schadeherstel bedrijf, Schadenet Rivierenland.

Express service

U kunt bij onze vestigingen terecht voor Express Service. Dit houdt in dat u tijdens onze openingstijden in onze Volkswagen werkplaats, zonder afspraak kan langskomen om kleine reparaties te laten uitvoeren zoals het vernieuwen van banden, het vervangen van een kapotte lamp, de montage van een nieuwe uitlaat, et cetera.

Originele accessoires

Wilt u uw auto personaliseren? Of wellicht nóg completer maken dan dat hij al is? Wij leveren en monteren alle mogelijke accessoires voor uw Volkswagen. Van sleutelhanger tot horloge en van carkit tot volledige multimedia systemen. Wij hebben alles!

Originele onderdelen

Bij onderhoud en reparatie door uw De Waal verwacht u kwaliteit en dat geldt ook voor de gebruikte onderdelen. Wij maken dan ook uitsluitend gebruik van Volkswagen Originele Onderdelen om uw auto weer in optimale conditie te brengen. Zelfs wanneer een model niet meer verkocht wordt, blijven de onderdelen nog 15 jaar leverbaar. Daarnaast geeft Volkswagen op alle Volkswagen Originele Onderdelen en de montagewerkzaamheden twee jaar garantie!

APK Keuringen 

De Volkswagen APK (Algemene Periodieke Keuring) is een keuring die wettelijk verplicht is. Het doel is om door alle auto’s te keuren de verkeersveiligheid te verbeteren daarnaast ook het milieu te beschermen. Het is afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het type brandstof hoe vaak en wanneer uw auto een APK keurig nodig heeft. Om er zeker te zijn dat uw Volkswagen niet ongekeurd rond rijdt kunt u de auto 2 maanden voor de APK-vervaldatum laten keuren. Zo kunt u dan weer veilig en vertrouwd rondrijden.

Volkswagen Aircoservice

De koelcapaciteit van een airconditioning neemt jaarlijks af. Daarom adviseren wij om een servicebeurt uit te laten voeren. Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning voorzien van een nieuwe koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt daarnaast dat nare geurtjes voorkomen worden.

Hiernaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Inbouw van TNO-SCM gekeurde alarmen
  • Inbouw van carkits
  • Inbouw van cruise control
  • Herstel & vervanging van autoruiten
  • Inbouw & ombouw van bedrijfswagens (plaatsing & inbouw van dubbele cabines, scheidingswanden, vloeren, etc).

Waarom service bij De Waal?

Pakket prijzen systeem

Wij kunnen aan de hand van de gegevens van uw Volkswagen vooraf prijsinformatie leveren als u bij ons komt voor een onderhoudsbeurt of één van de meest voorkomende reparaties. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bovendien krijgt u twee jaar garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden in onze Volkswagen werkplaats.

Vervangend vervoer

Wij beschikken over een uitgebreide keuze in vervangend vervoer voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparaties niet over uw eigen auto kunt beschikken. Bij De Waal kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice, een huurauto of een gratis leenfiets.

Haal- en breng service

Moet u uw auto missen voor onderhoud of reparatie? Maak dan gebruik van de Haal- & brengservice. Zo brengen wij u bijvoorbeeld graag naar uw bestemming in de buurt, nadat u uw auto bij ons heeft afgeleverd voor onderhoud of reparatie. Of we halen uw auto bij u op en leveren deze weer bij u af. Kies de oplossing die u het beste uitkomt. Informeer bij De Waal naar de mogelijkheden, voorwaarden en kosten.

Service Dialoog

Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast te worden met hoge kosten, biedt De Waal u Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in onze Volkswagen werkplaats samen met u voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bepaalt u samen wat direct moet gebeuren en wat eventueel kan wachten. Tijdens de Service Dialoog is er vanzelfsprekend ruimte om vragen te stellen. Bekijk hieronder hoe de Service Dialoog precies in zijn werk gaat.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze vestigingen.

Contact