Volkswagen Instructievideo’s

Volg de Volkswagen instructievideo’s. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Active Info Display

Met het compleet digitale Active Info Display kiest u zelf hoe het instrumentenpaneel eruitziet. De grootte van de klokken, de achtergrondkleur, maar ook wat u ziet. Plaats de navigatie recht voor u, of pas het entertainmentsysteem naar eigen smaak aan. U bepaalt.

Volkswagen Gesture Control

Kleine gebaren kunnen een hoop bereiken. Dit komt niet alleen van pas bij persoonlijke gesprekken, maar ook bij het bedienen van uw nieuwe Volkswagen. Gesture Control maakt het nog gemakkelijker om het optionele Discover Pro navigatiesysteem te bedienen.

Volkswagen Trailer Assist

Met Trailer Assist wordt achteruit inparkeren kinderspel. U zet de auto in z’n achteruit en drukt op de Park-knop. Daarna stelt u de draaihoek van uw aanhanger in met de spiegelverstelknop en rijdt u rustig naar achteren. Appeltje eitje!

Volkswagen Park Assist

Terwijl u stapvoets langs de geparkeerde auto’s rijdt, scant Park Assist de vrije ruimtes. Bij een geschikt plekje, hoeft u alleen maar uw Volkswagen in zijn achteruit te zetten, uw stuur los te laten en zachtjes gas te geven en te remmen. Park Assist doet de rest.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw vestiging.

Afspraak maken    Direct contact