Mijn Volkswagen app

Volkswagen App

 Nu weet u echt alles van uw Volkswagen

Met de ”Mijn Volkswagen app” bent u in een handomdraai verbonden met uw Volkswagen. Zie op afstand of uw Volkswagen op slot staat, waar u hebt gereden, hoeveel u verbruikt, wanneer u moet tanken, of het tijd is voor onderhoud en wat de status is van de belangrijkste autofuncties. Open de app en u weet het.

Download nu direct de app

App Store voor Apple   Play Store voor Android

Bekijk hoe de Mijn Volkswagen app werkt


U kent het ongetwijfeld. Het gevoel dat u bijna zeker weet dat uw Volkswagen op slot of op de handrem staat. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen app u direct geruststellen. U hoeft de deur niet meer uit om het te checken.

Volkswagen App

  • Zijn de deuren dicht van uw Volkswagen? Open het dashboard van uw app en u weet het.

Met de Mijn Volkswagen app kunt u altijd en overal controleren of uw Volkswagen op slot staat. Zo hoeft u alleen nog maar de deur uit als dit niet het geval is. En dat scheelt.

  • Uw Volkswagen in beweging?

De app meldt het direct. Als u het Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen app heeft ingeschakeld, krijgt u direct een melding zodra uw Volkswagen wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld bij het wegeslepen van uw auto.

  • Handrem actief?

Check op afstand of uw Volkswagen vast staat. Ergens veraf geparkeerd en u weet niet zeker of uw auto op de handrem staat? Geen probleem. De Mijn Volkswagen App geeft u direct uitsluitsel. Extra prettig als uw auto op een helling staat.

Volkswagen App

Think Blue

Met de Think Blue-score in de Mijn Volkswagen app krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. In één oogopslag wordt inzichtelijk hoe uw rijgedrag is. Van het verbruik per kilometer tot aan uw gemiddelde snelheid. Brandstof besparen was nog nooit zo leuk.

  • Wat is de Think Blue-score?

Hoe lager uw brandstofverbruik, hoe hoger u scoort. De Think Blue-score meet hoe zuinig en verantwoord u rijdt op een schaal van 1 tot 100. De score is te zien op het dashboard van de Mijn Volkswagen app en toont u gemiddelde van de laatste 7 dagen.

  • Minder verbruikt dan gisteren?

Vergelijk uw Think Blue-score. Met uzelf of met anderen. Zuinig rijden wordt makkelijk met de Think Blue-score. Zie per rit wat uw score is op basis van uw rijgedrag. Bekijk hoe u het doet in vergelijking met andere dagen. Of met andere Volkswagen rijders. Staat u binnenkort op nummer 1?

  • Morgenvroeg tanken?

Check thuis alvast hoeveel kilometer u nog kunt rijden. Waarschijnlijk heel herkenbaar: u komt er te laat achter dat u nog moet tanken. Met de Mijn Volkswagen app kunt u thuis alvast checken of u eerder moet vertrekken voor een tankbeurt. Zo weet u precies hoe ver u nog kunt.

  • U weet uw auto terug te vinden. Waar u ook bent.

Dankzij de locatievoorziening van de Mijn Volkswagen app ziet u exact waar uw auto is. En waar u bent. Via de getoonde route op de kaart bent u zo weer bij uw Volkswagen. Onmisbaar in grote steden en op vakantie in Europa. En misschien wel zo prettig als u uw auto heeft uitgeleend. U weet wanneer uw Volkswagen onderhoud nodig heeft. En of het nog even kan wachten.

  • Mijn ritten

U weet precies waar u bent geweest. Vooral na uw vakantie is het leuk om terug te zien waar u ook al weer die fantastische route heeft gereden. Met de Mijn Volkswagen app kunnen alle onhandige landkaarten in de kast blijven. Al uw ritten vindt u onder elkaar in één overzicht, Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route.

Bekijk hier de handleiding van de Volkswagen app