Volkswagen Economy Service

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Gefeliciteerd, want alle modellen van 5 jaar of ouder krijgen 15% voordeel op onderhoud bij de Volkswagen dealer. En zo weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde.

Online afspraak maken

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Onderhoudsbeurt na 2 jaar of maximaal 30.000 kilometer
Doordat De Waal gebruik maakt van Long Life-olie kunt u na onderhoud tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer rijden tot uw auto weer toe is aan onderhoud. Op die manier bespaart u op onderhoudskosten, maar heeft u wel de zekerheid dat uw Volkswagen wordt onderhouden door echte professionals.

Voordelige reparaties door gebruik van Economy Onderdelen
Bij reparaties van oudere modellen maken wij gebruik van speciale ”Volkswagen Economy Onderdelen”. Uiteraard is dit 100% Volkswagen kwaliteit, maar dan voordeliger dan de Volkswagen Originele Onderdelen. Onze Serviceadviseurs kunnen u precies aangeven bij welke reparaties het mogelijk is om gebruik te maken van de Economy Onderdelen.

2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen
Bij Volkswagen Economy Service heb je 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

De prijs is vooraf bekend
Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt De Waal je een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in jouw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreek je wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij je direct om dit te bespreken.

Gratis APK in combinatie met Volkswagen Economy Service
Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en uw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten. Normaliter kost een een losse APK bij de Volkswagen-dealer € 30 (all-in). U kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Volkswagen Economy Service
Bij Volkswagen Economy Service krijgt u standaard een Mobiliteitsgarantie. Daarmee bent u na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.

Afspraak maken Onderhoudsprijzen

*Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagen modellen, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.