Volkswagen Economy Service

Heeft u een Volkswagen van 5 jaar of ouder? Ook dan is  onderhoud bij De Waal een goede keuze voor uw auto. Met de Volkswagen Economy Service is onderhoud waarschijnlijk voordeliger dan u verwacht. Door uw ”oudere” auto profiteert u van extra lage prijzen en kunt u weer 2 jaar of 30.000 kilometer vooruit. Zo kunt u aanzienlijk besparen op de onderhoudskosten van uw auto.

De voordelen van Economy Service:

  • Lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

Heeft u een Bedrijfswagen? Lees hier alles over onze Economy Service voor Bedrijfswagens.

Maak hier direct een afspraak

 

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Onderhoudsbeurt na 2 jaar of maximaal 30.000 kilometer
Doordat De Waal gebruik maakt van Long Life-olie kunt u na onderhoud tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer rijden tot uw auto weer toe is aan onderhoud. Op die manier bespaart u op onderhoudskosten, maar heeft u wel de zekerheid dat uw Volkswagen wordt onderhouden door echte professionals.

Voordelige reparaties door gebruik van Economy Onderdelen
Bij reparaties van oudere modellen maken wij gebruik van speciale ”Volkswagen Economy Onderdelen”. Uiteraard is dit 100% Volkswagen kwaliteit, maar dan voordeliger dan de Volkswagen Originele Onderdelen. Onze Serviceadviseurs kunnen u precies aangeven bij welke reparaties het mogelijk is om gebruik te maken van de Economy Onderdelen.

2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen
Bij Volkswagen Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

De prijs is vooraf bekend
Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt De Waal u een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in uw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreekt u wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.

Gratis APK in combinatie met Volkswagen Economy Service
Is uw Volkswagen ook toe aan een APK-beurt? Met Economy Service is de APK helemaal gratis. De enige voorwaarde is, dat u Volkswagen Inclusief-lid bent. Nog geen lid? Geen probleem, het lidmaatschap is gratis. Met Volkswagen Inclusief profiteert u van extra kortingen en exclusieve privileges.

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Volkswagen Economy Service
Bij Volkswagen Economy Service krijgt u standaard een Mobiliteitsgarantie. Daarmee bent u na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.

Afspraak maken Onderhoudsprijzen