Volkswagen Economy Service

Gaat jouw Volkswagen al wat langer mee? Dan kom je in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties bij de Volkswagen-dealer. Zo heb je de zekerheid van een officiële merkdealer maar dan voor een voordelige prijs.

Je Volkswagen regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Een onderhoudsbeurt is iedere 2 jaar of 30.000 kilometer nodig. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt je Volkswagen volledig onderzocht volgens fabrieksvoorschriften en weer in topstaat gebracht.

De voordelen van Economy Service:

  • Lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

Heb je een Bedrijfswagen? Lees hier alles over onze Economy Service voor Bedrijfswagens.

Online afspraak maken

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Onderhoudsbeurt na 2 jaar of maximaal 30.000 kilometer
Doordat De Waal gebruik maakt van Long Life-olie kun je na onderhoud tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer rijden tot jouw auto weer toe is aan onderhoud. Op die manier bespaar je op onderhoudskosten, maar heb je wel de zekerheid dat uw Volkswagen wordt onderhouden door echte professionals.

Voordelige reparaties door gebruik van Economy Onderdelen
Bij reparaties van oudere modellen maken wij gebruik van speciale ”Volkswagen Economy Onderdelen”. Uiteraard is dit 100% Volkswagen kwaliteit, maar dan voordeliger dan de Volkswagen Originele Onderdelen. Onze Serviceadviseurs kunnen je precies aangeven bij welke reparaties het mogelijk is om gebruik te maken van de Economy Onderdelen.

2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen
Bij Volkswagen Economy Service heb je 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

De prijs is vooraf bekend
Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt De Waal je een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in jouw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreek je wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij je direct om dit te bespreken.

Gratis APK in combinatie met Volkswagen Economy Service
Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en jouw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Normaliter kost een een losse APK bij de Volkswagen-dealer € 25 (all-in). Je kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Volkswagen Economy Service
Bij Volkswagen Economy Service krijg je standaard een Mobiliteitsgarantie. Daarmee ben je na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.

Afspraak maken Onderhoudsprijzen