Volkswagen Onderhoud

Volkswagen Onderhoud

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Bij De Waal Autogroep weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Volkswagen-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt  u daarmee de fabrieksgarantie.

Maak hier direct een afspraak

 

Long Life onderhoud

Dankzij moderne technieken is er veel minder vaak onderhoud nodig. Uw Volkswagen met verlengd onderhoudsinterval geeft zelf aan wanneer onderhoud nodig is. De boordcomputer herinnert u automatisch op het juiste tijdstip aan de volgende onderhoudsservice.

Verlengde intervallen.

Bijna alle Volkswagen modellen* rijden standaard op verlengde onderhoudsintervallen. Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Zo’n Long Life onderhoudsservice bestaat uit een olieservice en een inspectieservice. En is anders dan een traditionele grote beurt omdat uw auto er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen. Wilt u onderhoudsadvies of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Wat kost het onderhoud

De prijs voor het onderhoud is per model en type verschillend, wilt u een onderhoudsprijs voor uw Volkswagen? Neem dan contact met ons op.

Voor een aantal oudere Volkswagen modellen heeft Volkswagen Vaste Lage prijzen. Dit is de Volkswagen Economy Service. 100% Volkswagen onderhoud maar dan voordeliger, lees hier meer over Volkswagen Economy Service.

Bijkomende kosten

Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen komen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bij. Denk hierbij aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. Door de fabrieksvoorschriften te volgen, blijft uw Volkswagen in topconditie. Deze kosten hiervan worden apart berekend. Wij informeren u hier graag over.

De voordelen van Volkswagen onderhoud

  • Volkswagen vakmensen.
  • Originele Volkswagen-onderdelen.
  • Twee jaar garantie op reparaties.
  • Lage onderhoudsprijzen voor oudere Volkswagen modellen.
  • Gratis mobiliteitsgarantie bij onderhoud.
  • Gratis APK bij onderhoud.
  • Gratis zomer- en wintercheck.
  • Gratis aircocheck.
  • Behoud van garantie

*bij de wagendocumentatie vindt u het serviceplan waar het voor u model geldende onderhoudsinterval is weergegeven.

Afspraak maken