Volkswagen Ruitschade

Ruitschade Volkswagen

Heeft u ruitschade, bijvoorbeeld door opspattende steentjes of een (poging tot) inbraak? Om erger te voorkomen is het belangrijk dat zelfs de kleinste ruitschade direct wordt hersteld, zodat u ruit niet nog verder beschadigd. 

#Vrijdagvlog – Hoe vervang je een voorruit?

Bij De Waal Autogroep hebben we de juiste mensen met kennis en expertise in dienst voor het vervangen van autoruiten. Bijvoorbeeld technisch specialist Ko Verploegh. In deze vrijdagvlog vertelt hij ons hoe het vervangen van zo’n voorruit nu precies in zijn werk gaat. Is jouw voorruit ook aan vervanging toe? Plan direct je afspraak via onderstaande button.

Ruitschade De Waal

Neem contact op met één van onze vestigingen. De Waal herstelt uw schade snel en zorgvuldig. Eenvoudig herstel voorkomt erger. Kleine ruitbeschadigingen kunnen vaak eenvoudig gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere ruitschade. Bij een grote schade moet de hele ruit worden vervangen. De ruiten maken deel uit van de beschermende kooiconstructie. Een nieuwe ruit moet daarom volgens fabrieksvoorschrift met precisie en de juiste lijm worden gemonteerd.

U ontvangt korting op uw eigen risico bij ruitvervanging en een sterretje wordt gratis gerepareerd (afhankelijk van uw verzekering).

Afspraak maken   Direct contact