HR Business Partner

Kom werken bij De Waal Autogroep

HR Business Partner

Tiel | 32 tot 40 uur | M/V

Heb jij een heldere visie op het professionaliseren van HR binnen een grote organisatie? En krijg jij energie van veranderprocessen en beleidsontwikkeling? Solliciteer dan naar de functie van:

HR Business Partner

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al 57 jaar actief is, als Volkswagen en Audi dealer in het Rivierengebied. Vanaf de start in 1964, waar Chris de Bruin senior begon met de verkoop van de Volkswagen Kever in Latenstein te Tiel, is het bedrijf in drie generaties gegroeid tot een onderneming met diverse vestigingen voor de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met een eigen universele leasemaatschappij (Autolease Midden Nederland), verhuurmaatschappij (De Waal Autoverhuur), een schadeherstelbedrijf (Schadenet Rivierenland) en meerdere tankstations is De Waal met recht een ‘totaalaanbieder van mobiliteit’.

Om onze organisatie verder te ontwikkelen én professionaliseren zoeken wij een HR Business Partner die ons gaat helpen met een duidelijke visie, welke omgezet moet worden in een helder en proactief beleid. Je gaat werken vanuit onze hoofdvestiging in Tiel.

Volkswagen Tiel-3

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner van De Waal Autogroep ben jij eindverantwoordelijk voor alle HR-zaken. Er is een HR-plan & -kalender en jij zorgt dat die gerealiseerd worden. Verzuim, opleiden, ontwikkelen, strategische personeelsplanning, recruitment en medewerkertevredenheid zijn bekende terreinen voor jou.

Belangrijke zaken die wij verregaand willen professionaliseren zijn recruitment, onboarding, borging van voortgangsgesprekken, vlootschouw, ARBO-zaken, compliance beleid ontwikkeling en vitaliteit. Hele belangrijke punten voor ons kostbaarste bezit; onze medewerkers.

Je pakt een leidende rol in het implementeren van de strategische HR-kalender. Je plant, ontwikkelt, organiseert, implementeert, stuurt aan en evalueert de HR-processen en procedures en bent een business partner voor ons management. Je zult daarom ook lid worden van ons MT.

Als HR Business Partner heb je een onafhankelijke en brede HR-adviesrol. Je beweegt je makkelijk tussen management en medewerkers. Je stelt je op als een sterke partner voor het management en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

In aanvulling op je dagelijkse en operationele taken neem je deel in L&D projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor o.a. het opzetten van opleidingstrajecten, coördinatie van BBL-ers/ BOL-ers en het laten maken van maatwerk opleidingen.

Wat wij van je vragen

  • Een afgeronde HBO HRM-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op een HR-afdeling;
  • Je hebt ruime kennis van HR -trends en -wetgeving;
  • Je hebt kennis van en ervaring met salarisverwerking en Afas;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit;
  • Je komt graag met eigen ideeën;
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
De-Waal-Tiel-VW-mobiel

Ja, ik wil deze baan!

Enthousiast geworden? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw verhaal. Solliciteer gemakkelijk via de onderstaande button.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Christiaan de Bruin 
op 0344-613211 of cdebruin@dewaalautogroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.