Medewerker Afspraken Bureau vacature

Kom werken bij De Waal Autogroep

Leadspecialist

Gorinchem | 24 - 32 uur 

Word jij dé online adviseur voor onze klanten? Je maakt graag een praatje, weet precies de wensen van de klant te achterhalen en je beantwoordt alle vragen van de klant zodat je uiteindelijk een afspraak weet in te plannen.

Als Leadspecialist ben je onderdeel van ons 10-koppige marketingteam in Gorinchem. Jouw collega’s zijn andere leadspecialisten, telefonistes en marketeers. De Waal heeft een duidelijke visie over de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij noemen dit "Verkopen à la De Waal". Wij geloven in specialismen. Doen waar je goed in bent. Als Leadspecialist speel jij een belangrijke rol in dit proces. Lees hieronder hoe jouw dag eruit kan zien.

De gemiddelde dag van een leadspecialist

Je hebt er zin in! Met een  kop koffie (of thee) aan je zijde zet je de computer aan. Je start het telefonieprogramma op en je ziet in de lead-inbox dat er veel mensen een aanvraag hebben gedaan op onze website. Je verwerkt alvast wat gegevens in het klantensysteem.

Als om 9.00 uur de telefoniste binnenkomt, kun jij je gaan inlezen in de eerste online aanvraag. Je krijgt mevrouw De Boer aan de lijn. Zij heeft interesse in een Volkswagen Polo en wil graag haar Fiat 500 inruilen. Jij bent degene die gerichte vragen stelt om tot de juiste Volkswagen Polo te komen. Tot slot maak je een afspraak bij een van je verkoopcollega's in de agenda, zodat de huidige auto op locatie getaxeerd kan worden.

Afspraken Bureau vacature

In de middag ga je aan de slag met het online plaatsen van de auto’s die we op voorraad hebben. Je zorgt voor een goede internetpresentatie van zowel de jong gebruikte als nieuwe auto’s. Met het uitkiezen van de juiste foto’s en het samenstellen van de advertenties werk je heel precies zodat iedere auto het podium krijgt die het verdient en de juiste opties worden uitgelicht.

Aan het einde van de dag bekijk je of je nog klanten van een dag eerder kunt bereiken. Je kunt met een tweede contactpoging toch nog wat afspraken scoren. De dag zit er op, je sluit af en gaat met een voldaan gevoel naar huis!

Wij bieden

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf met groeiambities;
 • Een gezellig team in Gorinchem wat iedere dag klaar staat voor onze (toekomstige) klanten;
 • Een goede werkgever met oog voor prestaties en capaciteiten;
 • Werken met prominente automerken;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;
 • Een gedegen inwerkperiode en de gelegenheid om opleidingen te volgen.

Wij vragen

 • Je bent service- en klantgericht ingesteld;
 • Enthousiast, zelfverzekerd en sociaalvaardig zijn eigenschappen die jij in jezelf herkent;
 • Accurate werker;
 • Je bent commercieel- en resultaatgericht ingesteld;
 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar en zaterdag in overleg.

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag meer over de functie en ons bedrijf. Óf vertel ons jouw verhaal. Overtuig ons door op de onderstaande button te klikken.

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Astrid Garcia op 0183 – 407 550.

Astrid + Daisy-1