Foto-12

Kom werken bij De Waal Autogroep

Hiker Culemborg

Culemborg | Uren in overleg

Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt. Bij De Waal in Culemborg  zoeken wij een parttime Hiker.

Als hiker ben je verantwoordelijk voor de representativiteit van De Waal Autoverhuur. Je bent een perfectionist. Je zorgt ervoor dat elke auto tijdig, schoon en met een glimlach bij de klant wordt afgeleverd.

Hoe je dag eruit kan zien

Als je aankomt, zie je dat een auto die is ingezet voor vervangend vervoer, net wordt teruggebracht door de klant. Je checkt deze auto allereerst op schade, je tankt hem volledig af en je reinigt de auto grondig voordat de volgende klant de huurauto ophaalt.

Een collega van de werkplaatsreceptie heeft je hulp nodig. Een klant die zijn auto heeft gebracht, moet even naar huis worden gebracht. Jij zorgt ervoor dat meneer veilig thuis aankomt.

Foto-10

Aan het einde van de middag komen meerdere klanten gehuurde auto’s  inleveren. Het is even goed druk; dat wordt gas geven. Samen met je collega’s help je de klanten. Je neemt sleutels in ontvangst en controleert de verhuurauto’s direct op eventuele beschadigingen en je begint daarna met de voorbereidingen voor morgen en begint verhuurauto’s af te tanken. Om al je werk netjes af te maken, werk je een uurtje langer door. De sleutels van de huurauto’s overhandig je aan je coördinator. Hij is erg te spreken over je harde werk en je nette werkwijze. Tof! Met een voldaan gevoel sluit je je dag af.

Wat wij bieden

  • Een prettige en collegiale sfeer in een team met enthousiaste collega’s;
  • Werken met premium automerken;
  • Een dynamische bijbaan (parttime) met een waardige functietitel en arbeidsvoorwaarden;
  • Een functie vanuit onze vestiging in Culemborg.

Wat wij vragen

  • Je bezit over een B-rijbewijs (BE is een pré);
  • Je bent communicatief vaardig en je snapt dat een tevreden klant goud waard is;
  • Je bent beschikbaar voor meerdere middagen (minimaal 2) in de week (16.00 tot 18.00 uur) en/of op zaterdagen.

Ja, ik wil deze baan!

Is deze gave bijbaan perfect voor jou, naast je studie bijvoorbeeld? Klik dan op de onderstaande button en solliciteer!

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Richard Moerkerken op 0344 – 63 80 59.

Vacature verhuur