Senna hero mobiel

Kom werken bij De Waal Autogroep

Verkoop trainee

40 uur | Culemborg

Wil jij een veelzijdige baan waarbij je werkt met prachtige en ijzersterke automerken? In Culemborg zoeken we iemand die wil doorgroeien naar junior verkoopadviseur. Als trainee ben jij dé ambassadeur van onze vestiging. Je heet alle bezoekers van onze showroom van harte welkom. Wij leren je stapsgewijs en ‘on the job’ de kneepjes van het verkoopvak.

Joel

Hoe je dag eruit kan zien

Iets voor half 9 loop je het terrein op. Je ziet gelijk dat er nieuwe auto’s zijn geleverd. Je pakt een goede kop koffie en samen met de verkoopadviseur zet je de auto’s op een geschikte plek.

Om half 10 begint een bijeenkomst van de Sales Academy. De bedrijfstrainer vertelt jou en andere verkoopcollega’s alles over de beste manier om een offerte te communiceren naar de klant. Tijdens de training legt hij jullie alles uit over beïnvloedingstechnieken in een verkoopgesprek.

Aan het begin van de middag neem je een video op die je later naar meneer De Vree verstuurt. Je geeft hem een sneak peek van zijn nieuwe Polo. Via WhatsApp stuur je hem de video toe en bereid je hem voor op de aflevering van morgen.

Er komt een geïnteresseerde de showroom in lopen. Je stapt op meneer af, stelt je voor en vraagt of je hem ergens mee kunt helpen. Meneer Van Dijk is op zoek naar een nieuwe elektrische auto. Jij vertelt hem alles over de Volkswagen ID. 3 en informeert hem alvast over de ID. 2 all die volgend jaar wordt verwacht. Je kunt hem álles vertellen over deze modellen en stelt een uitgebreide offerte voor hem op.

Product genius (2)

Wij bieden

  • Opleiding en training waarmee je kunt doorgroeien tot verkoopadviseur;
  • Jaarlijks bezoek je nationale merk events;
  • Een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een uitdagende en veelzijdige functie;
  • Werken met de meest prominente automerken van Nederland. 

Wij vragen

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt een passie voor auto's en in het bijzonder voor onze merken; 
  • Representatieve uitstraling met een klantgerichte houding;
  • Je bent 40 uur in de week beschikbaar, waaronder de zaterdag.

Het is mogelijk om deze baan te combineren met een deeltijd opleiding. I.c.m. het werken op de zaterdag zorgen we ervoor dat je één dag per week tijd hebt om aan je studie te werken.

Quintin Stoops

Ja, ik wil deze baan!

Enthousiast geworden? Wij zijn heel benieuwd naar jouw verhaal! Solliciteer gemakkelijk via de link. 

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Quintin Stoops op 06-1720 2539