Verhuur-vacatures

Kom werken bij De Waal Autogroep

De Waal Autoverhuur

Verhuur

De Waal Autogroep biedt ook tijdelijke mobiliteit aan, in de vorm van autoverhuur. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons kiezen uit één van de 500 huurauto’s. Hier komt precieze logistieke planning bij kijken. Iedere auto moet op het juiste tijdstip op de juiste locatie aanwezig zijn, en dan moet deze er natuurlijk ook nog tiptop uit zien. De planning, het logistiek, de uitstraling en het contact met de klanten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bekijk onze vacatures

Medewerker-verhuur-desktop
Medewerker verhuur

Tiel - Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in ons verhuurteam. Als medewerker verhuur zorg je voor de planning, aflevering en facturatie van alle verhuuraanvragen. Je levert een maximale service aan onze zakelijke en particuliere relaties.

Audi e-tron GT
Hiker/(zaterdag)hulp autoverhuur

Gorinchem - Als Hiker/(zaterdag)hulp zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.

Hiker-mobiel
Hiker Geldermalsen

Geldermalsen - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.