Verhuur-vacatures

Kom werken bij De Waal Autogroep

De Waal Autoverhuur

Verhuur

De Waal Autogroep biedt ook tijdelijke mobiliteit aan, in de vorm van autoverhuur. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons kiezen uit één van de 500 huurauto’s. Hier komt precieze logistieke planning bij kijken. Iedere auto moet op het juiste tijdstip op de juiste locatie aanwezig zijn, en dan moet deze er natuurlijk ook nog tiptop uit zien. De planning, het logistiek, de uitstraling en het contact met de klanten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Bekijk onze vacatures

header verhuur coordinator
Coördinator Verhuur en Transport

Jij gaat er samen met je team van +/- 25 collega’s (full- en parttime verdeeld over 6 vestigingen) voor zorgen dat het verhuurproces draait en blijft draaien. In deze rol val jij onder de Manager Verhuur en Transport.

Hiker-mobiel
Hiker Geldermalsen (parttime)

Geldermalsen - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.

Vacature Hiker
Hiker Culemborg

Culemborg - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt. 

Audi e-tron GT
Hiker/(zaterdag)hulp autoverhuur

Gorinchem - Als Hiker/(zaterdag)hulp zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.