Medewerker-verhuur-mobiel

Kom werken bij De Waal Autogroep

Medewerker verhuur

Tiel | 40 uur

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in ons verhuurteam. Als medewerker verhuur zorg je voor de planning, aflevering en facturatie van alle verhuuraanvragen. Je levert een maximale service aan onze zakelijke en particuliere relaties.

Hoe je dag eruit ziet

Je begint jouw dag met een kop koffie en een gezellig gesprek met jouw collega’s. Je gaat daarna snel aan de slag, want het is druk aan de verhuurbalie. Diverse klanten hebben een huurauto gereserveerd. Je controleert de papieren en begeleidt de klanten naar de huurauto. Je legt de belangrijkste functies van de auto uit en wenst de klant een veilige reis.

Daarna controleer je je mailbox en ziet dat er aardig wat aanvragen zijn binnengekomen voor de komende periode. Je begint met het aanvragen van het transport zodat de juiste voertuigen op de juiste vestigingen komen. Tussendoor belt een klant om last-minute een auto te huren en verwerk je een aanvraag via de online chat.

Vacature medewerker verhuur

Bij het verwerken van de aanvragen, merk je op dat er de laatste tijd veel vraag is naar de Volkswagen Polo. Je bespreekt met je leidinggevende of het wagenpark misschien uitgebreid moet worden.

De dag zit er bijna op. Er worden nog diverse huurauto’s ingeleverd. Samen met de klant check je de auto op eventuele schades en je verwerkt het dossier in het systeem. Met een voldaan gevoel rond je jouw werkdag af.

Wat wij bieden

  • Een prettige en collegiale sfeer in een team met enthousiaste collega’s;
  • Een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte voor initiatief;
  • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf waarin je werkt met alle vormen van flexibele mobiliteit.

Wat wij vragen

  • Een relevante en afgeronde MBO+ opleiding;
  • Stressbestendig, flexibel en een teamplayer zijn begrippen die jij in jezelf herkent;
  • Klantgerichte houding en communicatieve vaardigheden;
  • Commerciële instelling en organisatorische eigenschappen;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust eens langs voor een kop koffie. We vertellen je graag meer over de functie en ons bedrijf. Overtuigd dat deze nieuwe baan voor jou is weggelegd? Solliciteer dan direct via de onderstaande button.

Voor meer informatie over de vacature Medewerker Verhuur kun je telefonisch contact opnemen met Richard Moerkerken op 0344 – 63 80 59.

Vacature verhuur

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.