Vacatures werkplaats De Waal Autogroep - Maarten

Kom werken bij De Waal Autogroep

Junior Serviceadviseur

Geldermalsen | 40 uur | M/V

Ben jij communicatief sterk en zorg jij voor enthousiaste en tevreden klanten? Houd je van veel afwisseling? Word jij blij van Audi's? Bij Audi De Waal hebben wij een functie beschikbaar om ons aftersalesteam te versterken.

Als serviceadviseur ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent medebepalend hoe klanten het bedrijf zien en jij zorgt ervoor dat zij tevreden zijn. Dit vraagt om een commerciële instelling, doorzettingsvermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Je werkt op verschillende vestigingen en op verschillende afdelingen. Van de servicebalie bij onze grootste vestiging in Tiel tot het afspraken bureau in Geldermalsen.

Hoe je dag eruit kan zien

De week gaat weer beginnen! Enthousiast stap jij iets voor 08:00u binnen. De eerste klant die haar auto langsbrengt, is mevrouw Van Velzen. Haar Audi Q3 is toe aan een onderhoudsbeurt. Jij zorgt ervoor dat ze vriendelijk wordt geholpen en dat er een schone leenauto voor haar klaar staat.

Als je weer terug zit op je plek, gaat de telefoon. De heer Termaat wil graag wat vragen stellen over de reparatie die onze monteurs hebben uitgevoerd aan de versnellingsbak van zijn Volkswagen Tiguan. Jij helpt hem zo goed als je kunt en in overleg met de werkplaatschef zorg jij ervoor dat meneer goed geïnformeerd en tevreden de telefoon ophangt.

De middag is alweer halverwege en na een goede lunch heb jij wat dossiers weggewerkt en kloppend gemaakt voor de garantieafdeling. Om 15.30u bel je mevrouw Van Velzen. Haar Audi Q3 is inmiddels klaar. Ze kan haar auto weer komen halen en jij zorgt ervoor dat deze gewassen en gestofzuigd klaar staat voor haar.

Audi Geldermalsen

De werkdag loopt ten einde en voor het tijd is om naar huis te gaan, maak jij wat werkplaatsfacturen van de auto’s die vandaag weer opgehaald worden. Die kunnen richting de klanten! Met een voldaan gevoel sluit jij jouw dag af.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met oog voor prestaties;
  • Een gezellig team met enthousiaste en ambitieuze collega’s;
  • Werken met het prachtige automerken;
  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een starter op de arbeidsmarkt;
  • Ervaring in de automotive is een pré;
  • Je bent commercieel sterk en je gaat voor het beste resultaat;
  • Je hebt affiniteit met auto’s en autotechniek.

Ja, ik wil deze baan!

Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw verhaal! Reageer op de vacature door op de onderstaande button te klikken of kom eens langs voor een kop koffie.

Heb je al wat vragen? Bel dan gerust met Jasper de Moree, aftersalesmanager bij De Waal, op 0345 – 820 020.

Audi Geldermalsen