Serviceadviseur - Wouter - 2560x900 - mobile - 3

Serviceadviseur 

Tiel | 40 uur

Onze grootste vestiging, De Waal in Tiel, is op zoek naar een serviceadviseur met al wat jaren ervaring. Weet jij hoe je samen met de klant tot een oplossing kunt komen van zijn auto technische problemen? Denk jij mee met jouw technische collega’s? Bekijk dan deze vacature:

Serviceadviseur

Als serviceadviseur speel je een belangrijke rol in de ervaring die de klant heeft met De Waal Autogroep. Ook als de klant te maken krijgt met een prijzige reparatie kun jij er voor zorgen dat hij tevreden blijft. Je vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en klant. Hier komt creativiteit en doorzettingsvermogen bij kijken.

Hoe je dag eruit kan zien

Mevrouw Van der Wezen is de eerste klant die haar auto langsbrengt. Haar Volkswagen Tiguan is toe aan een onderhoudsbeurt. Je helpt haar vriendelijk en zorgt dat ze in een schone leenauto op pad kan.

Als je weer terug zit op je plek, gaat de telefoon. De heer Van Struik wil graag wat vragen stellen over de reparatie die onze monteurs hebben uitgevoerd aan de versnellingsbak van zijn ŠKODA OCTAVIA. Jij helpt hem zo goed als je kunt en in overleg met de werkplaatschef zorg jij ervoor dat meneer goed geïnformeerd en tevreden de telefoon ophangt.

De middag is alweer halverwege en na de lunch heb je wat dossiers weggewerkt en kloppend gemaakt voor de garantieafdeling. In de loop van de middag is het tijd om klanten te bellen en aan te geven dat hun auto klaar is om opgehaald te worden.

Vacature verkoop

Om 15:30 uur is mevrouw Van der Wezen bij de receptie en komt haar Volkswagen Tiguan halen. Je hebt ervoor gezorgd dat haar auto spik en span klaar staat en vertelt haar wat de uitgevoerde werkzaamheden zijn geweest.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met oog voor prestaties;
  • Een gezellig team met enthousiaste en ambitieuze collega's;
  • Werken met het prachtige automerken;
  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

  • Een MBO werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent commercieel sterk en je gaat voor het beste resultaat;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

We geven er de voorkeur aan dat je uit onze regio komt en binnen een straal van 20 kilometer van onze vestiging in Tiel woont.

Ja, ik wil deze baan!

Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw verhaal! Reageer op de vacature door op de onderstaande button te klikken of bel eens als je vragen hebt.

Neem contact op met John van Daalen, servicemanager in Tiel, op 0344 – 613 211.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep - Jasper