VW wintercheck MOBIEL

Volkswagen Winteracties

Voorbereid de winter in.

Een winter vol buitenkansen

Grote kans dat jij en je Volkswagen deze winter op avontuur gaan. Dan wil je natuurlijk wel met een veilig gevoel kunnen instappen. De komende maanden wordt er veel gevraagd van je auto: regen, kou en wellicht wegen vol met sneeuw moeten getrotseerd worden. Bereid jezelf én je Volkswagen daarom goed voor op de winter. 

Winterbanden

Winterbanden 

Plan op tijd jouw bandenwissel in. Door de speciale samenstelling van het rubber, profiteer je onder de 7 graden al van een kortere remweg. Ook goed om te weten: in de meeste wintersportgebieden zijn winterbanden zelfs verplicht, zoals in Oostenrijk. 

Het is druk in de werkplaats. Plan daarom ruim van tevoren de bandenwissel in, zodat je zeker weet dat jij en jouw Volkswagen er op tijd klaar voor zijn. Tip: combineer de bandenwissel met onderhoud en APK waar mogelijk. 

Voor slechts € 30 een wintercheck

Tijdens de winterperiode trotseert jouw Volkswagen regen, sneeuw, en kou. Om je Volkswagen voor te bereiden op barre omstandigheden controleren wij je Volkswagen op 20 essentiële punten. Plan op tijd een wintercheck en ga veilig de winter tegemoet. 

Volkswage winter
dealerglass sterreparatie 2

Een klein barstje of andere lichte beschadiging?

Met Dealerglass kun je bij ons, je vertrouwde merkdealer, terecht voor ruitschadeherstel*. Wij kennen je auto als geen ander en zorgen bovendien dat bij vervanging de veiligheidssystemen in uw ruit direct gekalibreerd worden. Ook regelt Dealerglass voor jou de afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij. 

Waarom Dealerglass?
  • Reparatie door jouw erkende merkdealer
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen
  • Afspraak altijd bij jou in de buurt
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij