Header Mobiel

PaasPakkers bij De Waal

Uniek voordeel op al onze occasions!

Vertrouwd op weg

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.

Waarmee mogen we u helpen?

Wat klanten over ons zeggen

"Professionele en toch persoonlijke benadering"

Ik ben erg tevreden over zowel mijn aankoop als de persoonlijke en professionele aanpak & begeleiding voorafgaand maar ook na mijn aankoop van de SEAT.  Er is geluisterd naar mijn wensen, mee gedacht, gekeken en zonder enkele vorm van druk begeleid in de aankoop van de juiste occasion voor mij. Tevens is er door de aanpak van De Waal een keurig inruilbod gekomen op mijn oude auto. Prima service. Erg tevreden en zal naar alle waarschijnlijkheid mijn auto dan ook in onderhoud blijven houden bij De Waal ondanks het feit dat ik niet in de buurt woon.

reviews-cijfer-9

Onze acties

Profiteer snel!

Header mobiel
Škoda Super Sale

Het is Škoda Super Sale! Dat betekent dat u volop profiteert wanneer u een nieuwe Škoda aanschaft bij De Waal. We hebben Super Scherpe Acties voor u. Bekijk ze allemaal via de button.

Taxa_VVD
Volkswagen Voorjaar Deals

Bij De Waal doen we er een schepje bovenop. Bovenop de landelijke acties van Volkswagen: geen € 2.000 inruilpremie, maar maar liefst € 3.000. Bekijk snel alle Volkswagen Voorjaar Deals.

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Tot en met 31 maart organiseren wij de Audi Excellente Deals.

open-dag-audi
Audi Technicians Experience - 28 maart

Ben jij een ervaren autotechnicus en wil je ontdekken hoe de toekomst van jouw vak eruit ziet? Meld je dan gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Audi Technicians Experience.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte.

Volkswagen festivalbus Hero
23 maart 2023
Legendarisch VW Bus Festival is terug van weggeweest

Liefhebbers van Volkswagen-busjes opgelet: het legendarische VW Bus Festival is terug van weggeweest! 16 jaar na de laatste editie zetten duizenden Volkswagen-busjes binnenkort koers naar Hannover.

Audi House of progress HERO
21 maart 2023
Audi brengt merkwaarden tot leven in nieuw House of Progress

Nadat Audi in 2022 in diverse steden wereldwijd al tijdelijke Houses of Progress opende, heeft het merk zijn paviljoen in Autostadt Wolfsburg nu omgetoverd tot de enige permanente House of Progress-expositie. 

Fabriek VW Valencia
21 maart 2023
Volkswagen Groep geeft startschot voor bouw gigafactory in Valencia

De Volkswagen Groep zet een belangrijke volgende stap in zijn batterijoffensief.

GTI Hero
17 maart 2023
Acht GTI-feitjes die je moet weten!

Hij is vaak rood, heeft meestal sportstoelen die zijn bekleed met Schottenkaro ruitjesbekleding. Vraag het de gemiddelde wereldburger en dit is wat ze over de Golf GTI weten te vertellen.

Nieuw in onze voorraad