Volkswagen Taigo header

Splinternieuw en extra voordelig

De nieuwe Taigo

Private lease met € 20 p/m extra voordeel 

Volkswagen

Onze naam zegt het al: wij maken auto’s voor iedereen. Dat hebben we altijd al gedaan en dat blijven we doen. Betrouwbare, comfortabele en veilige auto’s die Duitse betrouwbaarheid combineren met de laatste technieken. Dat maakt een auto een Volkswagen. U vind onze Volkswagen showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel en Druten.

Maak kennis met de ID. Buzz

Eindelijk is het zover: de ID. Buzz komt eraan. En nog ruim vóór de officiële introductie kun jij ‘m al bij ons in de showroom ontmoeten. U bent van harte uitgenodigd voor een exclusieve Sneak Preview van de nieuwe elektrische ID. Buzz én ID. Buzz Cargo. De Sneak Preview vindt plaats op vrijdag 27 mei in onze showroom in Tiel. Bent u erbij?

vwidbuzzslider

Bekijk de modellen

 

Volkswagen Service

Volkswagen acties

Profiteer snel!

vwidbuzzslider
Preview Volkswagen ID. Buzz

De Volkswagen ID. Buzz komt naar De Waal in Tiel. Op 27 mei wordt er een exclusieve sneak preview georganiseerd. Ruim voor de officiële introductie. Meld u snel aan voor de Sneak Preview!

Volkswagen T-Roc 75 Editions
Volkswagen 75-jarig bestaan - '75 Editions'

Volkswagen bestaat 75 jaar en dat wordt gevierd met speciale uitvoeringen van bekende Volkswagen modellen. Voor welke unieke uitvoering gaat u?

dwa_voorjaarscampagne
Voorjaarsvoordeel op onderhoud

De lente is begonnen en daarmee is het ook tijd om uw Volkswagen klaar te maken voor een prachtig voorjaar. Tot en met 31 mei zijn er verschillende service-acties om om zorgeloos het voorjaar tegemoet te gaan. Denk hierbij aan voordeel op een bandenwissel of aircocheck.

Exterieur VW Taigo
Private lease de Taigo vanaf € 379 per maand

Bij De Waal Autogroep profiteert u van een extra scherp private leasetarief. Voor slechts € 379 per maand rijdt u rond in de gloednieuwe Taigo.

Het laatste Volkswagen nieuws

Blijf op de hoogte!

ID.Buzza
25 mei 2022
Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo nu te bestellen

De verkoop van de volledig elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zijn van start gegaan. De personenvariant van de ID. Buzz is verkrijgbaar vanaf € 55.000. De ID. Buzz Cargo is leverbaar vanaf € 46.200.

Volkswagen T-Roc
17 februari 2022
Prijs van Volkswagen T-Roc bekend en vanaf heden bestelbaar

Volkswagen heeft de T-Roc volledig in het nieuw gestoken en voorzien van flinke optische en technologische upgrades. De T-Roc is vanaf heden bestelbaar vanaf € 32790. Stapt u binnenkort in deze stoere SUV?

start productie ID.5
4 februari 2022
Productie Volkswagen ID.5 is gestart

De productie van de volledig elektrische ID.5 is onlangs officieel gestart in Zwickau. Hiermee produceert de fabriek in Zwickau enkel nog elektrische modellen. Meer weten over de fabriek in Zwickau?

20220112-id-life-storysmh-headerbild
24 januari 2022
Volkswagen introduceert nieuwe elektrische concept car: ID.LIFE

Na de komst van de ID.3, ID.4 en ID.5 is onlangs de nieuwste telg van de ID.Family onthuld, namelijk de ID.LIFE. Een grote stap richting nieuwe duurzame elektrische stadsauto's.

Kom langs!

Volkswagen vestigingen

Wij verwelkomen u graag in onze showrooms.

De-Waal-Tiel-VW-mobiel
Tiel

Marconistraat 13, 4004 JM Tiel

De-Waal-Gorinchem-mobiel
Gorinchem

Bannepoort 4, 4205 MZ Gorinchem

De Waal Culemborg
Culemborg

Rijksstraatweg 12, 4103 NK Culemborg

De Waal Zaltbommel
Zaltbommel (Outlet)

Van Voordenpark 2, 5301 KP Zaltbommel

De Waal Druten
Druten (Service)

Koekoek 23, 6651 GP Druten