Tiguan 2024 (4)-hero

Nu in de showroom

De nieuwe Tiguan

Ontdek hem zelf en plan een proefrit

Volkswagen

Onze naam zegt het al: wij maken auto’s voor iedereen. Dat hebben we altijd al gedaan en dat blijven we doen. Betrouwbare, comfortabele en veilige auto’s die Duitse betrouwbaarheid combineren met de laatste technieken. Dat maakt een auto een Volkswagen. Je vindt onze Volkswagen showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel en Druten.

Volkswagen T-Roc R-line

Volop Volkswagen voordeel

Maak de overstap naar een nieuwe Volkswagen en profiteer van een luxe uitgevoerde Volkswagen tegen een super scherpe prijs. Onze Life Editions zijn standaard al heel compleet en hebben tijdelijk een extra scherpe vanafprijs. De Polo Life Edition rijd je al vanaf € 28.990 en deze heeft standaard onder andere een achteruitrijcamera, Apple CarPlay/ Android Auto en een virtual cockpit.

Bekijk de modellen

 

Volkswagen Service

Volkswagen acties

Profiteer snel!

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Header Mobiel
50 jaar Golf

De geliefde Golf is 50 jaar. De komende maanden zetten we alle generaties in de spotlights. Wil jij je verhaal over jouw Golf delen? Meld je aan!

Het laatste Volkswagen nieuws

Blijf op de hoogte!

klv-201
30 mei 2024
Deze Volkswagen spoorweg-Bulli gaat (weer) als een trein

De experts op de klassiekerafdeling van Volkswagen Bedrijfswagens hebben opnieuw een historisch Bulli-juweeltje ontdekt: de spoorweg-Bulli uit 1955, ook wel bekend als de ‘Klv-20’.

volkswagenid.7tourerstonewashedblue-21
21 mei 2024
Veel ruimte, alles erop en eraan: ID.7 Tourer 1ST Edition

Nederland zijn in totaal slechts 140 exemplaren van de ID.7 Tourer 1ST Edition beschikbaar, die nu te bestellen zijn vanaf € 64.990*.

Jarige Scirocco hero mobiel
21 mei 2024
Jarige Scirocco groeit uit tot gezochte cult car

In de jaren zeventig werden Volkswagens nog weleens als saai beschouwd, dus de eerste Scirocco was een kleine revolutie die conventies doorbrak.

golfvariant1-2
15 mei 2024
Vernieuwde Golf Variant: veel ruimte vanaf € 35.990*

De vernieuwde Golf is nu ook te bestellen als extra ruime Variant vanaf € 35.990*. De eerste leveringen zijn in juli. 

Kom langs!

Volkswagen vestigingen

Wij verwelkomen je graag in onze showrooms.

De-Waal-Tiel-VW-mobiel
De Waal Autogroep Tiel

Marconistraat 13, 4004 JM Tiel

De-Waal-Gorinchem-mobiel
De Waal Autogroep Gorinchem

Bannepoort 4, 4205 MZ Gorinchem

De Waal Culemborg
De Waal Autogroep Culemborg

Rijksstraatweg 12, 4103 NK Culemborg

De Waal Zaltbommel
De Waal Autogroep Zaltbommel (Outlet)

Van Voordenpark 2, 5301 KP Zaltbommel

De Waal Druten
De Waal Autogroep Druten (Service)

Koekoek 23, 6651 GP Druten

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease