SEAT Ibiza hero acties mobiel

Kies jouw SEAT

SEAT acties

Deals waar je mond van openvalt

Hola!

SEAT De Waal

Wij zijn altijd in beweging. En dat doen we samen met jou. Rechte, voorspelbare wegen? Daarvoor ben je bij ons niet aan het juiste adres. Maar een flinke portie avontuur? Kom maar door! De reis van SEAT begon in Barcelona. Door die zonnige roots kijken we positief naar de wereld en doen we alles nét even anders. Dat is wat SEAT hun sunrider spirit noemen. Stap je in? Kom langs in onze showroom in Tiel of Gorinchem (service)!

Bekijk onze SEAT modellen

 

SEAT Service

SEAT acties

Profiteer snel!

Header SEAT Tarraco Q1 acties mobiel
SEAT Acties

Profiteer van veel voordeel op onze SEAT modellen. Ze zijn extra aantrekkelijk met véél prijsverlagingen, flinke inruilpremies en scherpe private leasetarieven.

Hero SEAT najaarscheck mobiel
SEAT Winteracties

Beslagen autoruiten, handschoenen en een sjaal. De winter staat voor de deur. Check hier onze scherpe SEAT Winteracties en veel voordeel op accessoires.

Het laatste SEAT nieuws

Blijf op de hoogte!

SEAT_Nieuwjaarsborrel 2024_EF_03719
19 januari 2024
SEAT Marketingactie van het jaar gewonnen!

Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van SEAT heeft De Waal Autogroep de 'Marketingactie van het jaar'-award gewonnen. Onze campagnes pasten perfect bij de slogan 'Beat The Expected' van SEAT.

cupraformentor
12 januari 2024
SEAT en CUPRA samen goed voor ruim half miljoen auto’s (+35%) in 2023

SEAT S.A. heeft in 2023 het op één na hoogste verkoopvolume in zijn historie behaald, dankzij het succes van zowel SEAT als CUPRA.

seatibiza-5
11 januari 2024
SEAT: sportieve kwaliteit, altijd tegen een scherpe prijs

SEAT biedt met ingang van het nieuwe jaar extra scherpe vanafprijzen op alle modellen. Zo is de Ibiza inclusief de inruilpremie van € 2.000 al te rijden vanaf € 19.990.

seatalsol2
12 december 2023
SEAT S.A. installeert 39.000 zonnepanelen en verdrievoudigt opbrengst hernieuwbare energie

De centrales zullen naar schatting 29 gigawattuur (GWh) aan schone energie per jaar opwekken: voldoende om 500.000 CUPRA's Born volledig op te laden.

Kom langs!

SEAT vestigingen

Wij verwelkomen je graag in onze showrooms.

De-Waal-Tiel-SEAT-mobiel
SEAT Tiel

Marconistraat 13, 4004 JM Tiel


 

SEAT Servicepunt Gorinchem
SEAT Gorinchem (Service)

Bannepoort 4, 4205 MZ Gorinchem

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease