SEAT Ibiza hero mobiel

Kies jouw SEAT

SEAT acties

Deals waar je mond van openvalt

Hola!

SEAT De Waal

Wij zijn altijd in beweging. En dat doen we samen met jou. Rechte, voorspelbare wegen? Daarvoor ben je bij ons niet aan het juiste adres. Maar een flinke portie avontuur? Kom maar door! De reis van SEAT begon in Barcelona. Door die zonnige roots kijken we positief naar de wereld en doen we alles nét even anders. Dat is wat SEAT hun sunrider spirit noemen. Stap je in? Kom langs in onze showroom in Tiel of Gorinchem (service)!

Bekijk onze SEAT modellen

 

SEAT Service

SEAT acties

Profiteer snel!

Header mobiel
2-in-1

Kies je voor indrukwekkende power en sportief rijden of ga je voor maximaal comfort en volop ruimte? Met de Leon Sportstourer PHEV heb je het beste van twee werelden.

Header SEAT Q2 acties mobiel
SEAT Acties

Profiteer van veel voordeel op onze SEAT modellen. Ze zijn extra aantrekkelijk met véél prijsverlagingen, flinke inruilpremies en scherpe private leasetarieven.

Het laatste SEAT nieuws

Blijf op de hoogte!

seataronafranniversary1
5 juli 2024
Sportief feestje: de SEAT Arona FR Anniversary

Deze extra dynamische versie van SEAT's compacte SUV combineert uitgesproken sportieve accenten als 18 inch lichtmetalen velgen en kuipstoelen. 

ibizafranniversary1
13 mei 2024
SEAT viert 40e verjaardag Ibiza met bijzondere verjaardagseditie

SEAT viert dit jaar de veertigste verjaardag van de Ibiza met de exclusieve Ibiza FR Anniversary.

seatarona-5
18 april 2024
SEAT Arona bereikbaarder dan ooit via SEAT Private Lease

SEAT staat voor scherpe prijzen en rijk uitgeruste auto’s. Zo is de Arona nu al te rijden vanaf € 349 per maand* en de Ibiza - nu vanaf € 369 per maand*

seatateca1 hero desktop
18 april 2024
SEAT scherpt de prijzen voor de Ateca en Leon verder aan

De plug-in hybrideversie van de Leon en Leon Sportstourer doorbreken nu beide de 40 mille-grens, met nieuwe vanafprijzen van respectievelijk € 38.990* en € 39.990*. 

Kom langs!

SEAT vestigingen

Wij verwelkomen je graag in onze showrooms.

De-Waal-Tiel-SEAT-mobiel
SEAT De Waal Tiel

Marconistraat 13, 4004 JM Tiel


 

SEAT Servicepunt Gorinchem
SEAT De Waal Gorinchem (Service)

Bannepoort 4, 4205 MZ Gorinchem

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease