Header_mobiel_flex-lease

Vanaf € 33 extra p/m

Flex Lease

Kies nu, wissel later

Voor mekaar

Volkswagen Bedrijfswagens

Bij Volkswagen Bedrijfswagens weten wij heel goed dat een bedrijfswagen optimaal moet aansluiten bij de wensen en situaties waarin ze gebruikt worden door vakmensen en ondernemers. We bieden daarom een breed scala aan modellen. Betrouwbare bussen met innovatieve assistentiesystemen, die zorgen voor veel comfort, en die je helpen gevaarlijke situaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld eens aan de betrouwbare Transporter 6.1, de doordachte Crafter of de nieuwe Caddy Cargo. Wij hebben voor elke vakman een bus die uw werkdag een stuk lichter maakt. Kom langs bij onze showrooms in Tiel of Gorinchem.

Onze Volkswagen Bedrijfswagens modellen

 

Afschaffing BPM vrijstelling

Er staan voor ondernemers flink wat veranderingen op de planning op gebied van bedrijfswagens. Zo vervalt de vrijstelling van BPM, gemeentes kunnen hun milieuzones aanscherpen en elektrificatie wordt steeds belangrijker. Je doet er dus goed aan om dit jaar nog je nieuwe bedrijfswagen te bestellen. Onze verwachting is dat de vraag flink zal oplopen. Wees er dus snel bij en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Lees alles over de veranderingen vanaf 2025 via de button.

4G0A9916

Crafter

Ondanks uitdagende omstandigheden, zoals bijvoorbeeld zero emissie zones en de afschaffing van de BPM-vrijstelling, blijf je vakwerk leveren. Dat verdient een flinke schouderklop. Rijd nu de Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter. Als vanaf € 31.250 met oplopend voordeel tot € 4.585.

Mag de Crafter nog wel wat stoerder, sportiever en stijlvoller? Kies dan de Crafter Hero edition. Met opvallende rode accenten, voor- en achterspoiler, sidebars, zwarte logo's en 17'' lichtmetalen velgen, straalt de Crafter Hero onderscheidende klasse uit. Maak een proefrit in de normale Crafter of de Crafter Hero edition en ontdek 't zelf.

Volkswagen Bedrijfswagens Service

 

Het laatste Volkswagen Bedrijfswagens nieuws

Blijf op de hoogte!

volkswagentransporter1
8 april 2024
Perfect gereedschap: de nieuwe Volkswagen Transporter in feiten en cijfers

De Duitsers geven een tipje van de sluier omtrent het interieur en de laadgewichten van de nieuw ontwikkelde generatie.

id.buzz
4 april 2024
Dubbel Euro NCAP-succes voor ID. Buzz Cargo en Caddy Cargo

Twee bestellers van Volkswagen Bedrijfswagens hebben indruk gemaakt op de veiligheids- en testingenieurs van Euro NCAP. 

Header_mobiel_flex-lease
2 april 2024
Welke emissieklasse heeft mijn bedrijfswagen?

We krijgen in Nederland steeds meer te maken met milieuzones. Of je met jouw bedrijfswagen deze zones in mag, hangt af van de emissieklasse van je bus. 

vernieuwdecrafter1
2 april 2024
Intelligent aan het werk: de vernieuwde Crafter

De vernieuwde Crafter is vanaf eind mei te bestellen. Nu al Crafter rijden kan uiteraard ook, en tijdelijk zelfs extra aantrekkelijk.

Kom langs!

Volkswagen Bedrijfswagens vestigingen

Wij verwelkomen je graag in onze showrooms.

Bedrijfswagencentrum Tiel
Bedrijfswagencentrum De Waal Tiel

Marconistraat 14, 4004 JM Tiel

De-Waal-Gorinchem-mobiel
De Waal Autogroep Gorinchem

Bannepoort 4, 4205 MZ Gorinchem