Netto operational lease

Voor de zakelijke rijder

Netto operational lease

Zorgeloos leasen.

Alles in eigen hand

Wilt u zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer het liefst zelf regelen? Dan is Netto Operational Lease de ideale leasevorm voor u. 

Netto operational lease

All-inclusive maandbedrag

Het belangrijkste verschil met Full Operational Lease is het feit dat u bij deze vorm van voordelig leasen het operationele gedeelte deels zelf kunt verzorgen.

U blijft nog steeds gebruik maken van een groot aantal voordelen. Zo hoeft u geen grote investering te doen. Het juridisch en economisch eigendom ligt volledig bij de leasemaatschappij en u houdt uw balans vrij van wagenpark investeringen. 

Onder deze vrije leasevorm zijn de volgende componenten inbegrepen

  • Afschrijving
  • Rente
  • Wegenbelasting

Mogelijkheden aan het eind van uw contract

Wanneer er belangstelling is om de auto eventueel over te kopen aan het eind van de leaseperiode, wordt er een koopoptie aangeboden. Dit betekent dat er bij het aangaan van het contract wordt vastgelegd voor welk bedrag de auto kan worden overgenomen wanneer het contract afloopt. Hier zit u natuurlijk niet aan vast, overgaan tot de koop hoeft u dus alleen te doen wanneer dit u voordeel oplevert.

Geen verrassingen, wij garanderen uw mobiliteit; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Full operational lease

Wij denken graag met u mee

 Heeft u vragen over full of netto operational lease, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.