Netto Operational Lease hero mobiel

Voor de zakelijke rijder

Netto operational lease

Zorgeloos leasen én heft in eigen hand.

Soms heb je zaken liever zelf in de hand. Als je onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer liever zelf regelt, is Netto Operational Lease de ideale leasevorm voor jou. Je profiteert van de lusten van een Financial Leaseconstructie in combinatie met de voordelen van Full Operational Lease. En dat tegen een lagere rente dan bij Financial Lease.

Tom - sfeer opladen

Wat houdt deze leasevorm in?

Het belangrijkste verschil met Full Operational Lease is dat je bij deze vorm van voordelig leasen het operationele gedeelte deels zelf kunt verzorgen. Bij deze leasevorm kun je ervoor kiezen om onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zelf te regelen. Binnen het maandelijks leasetarief valt: 

  • Afschrijving
  • Rente
  • Wegenbelasting
  • Management fee
  • Administratiekosten
  • Optioneel: verzekering

Het verschil met Financial Lease

Het verschil tussen Netto Operational en Financial Lease kun je het beste vergelijken met het huren of kopen van een huis, waarbij financial lease gelijk staat aan het kopen van een huis. Bij Financial Lease ben je aan het eind van de leasetermijn eigenaar van de auto. Bij Netto Operational Lease is dit niet het geval. Bij Netto Operational Lease komt de auto niet op het balans van je bedrijf te staan, bij Financial Lease wel. Een ander belangrijk verschil is dat de financiering van de auto centraal staat, maar tegen een aanzienlijk lagere rente dan bij Financial Lease. 

Eind van jouw contract

Wanneer er belangstelling is om de auto eventueel over te kopen aan het eind van de leaseperiode, wordt er een koopoptie aangeboden. Dit betekent dat er bij het aangaan van het contract wordt vastgelegd voor welk bedrag de auto kan worden overgenomen wanneer het contract afloopt. Hier zit je natuurlijk niet aan vast, overgaan tot de koop hoef je dus alleen te doen wanneer dit je voordeel oplevert.

Geen verrassingen, wij garanderen jouw mobiliteit; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Fleetsales_Bob met kenteken

Wij denken graag met je mee

Heb je vragen over full of netto operational lease, of kunnen wij je op een andere manier van dienst zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze huidige voorraad