occasioncheck

Voelt als nieuw

De occasioncheck

Vertrouwd kopen. Vertrouwd verkopen.

Occasioncheck voor slechts € 59

Heeft u uw occasion niet bij een officiële dealer gekocht? Of staat u op het punt om uw huidige auto te verkopen? Plan dan nu de Occasioncheck. Voor slechts € 59 krijgt uw Volkswagen, Audi, Škoda of SEAT een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. Achteraf ontvangt u een inspectierapport van de bevindingen.

Occasioncheck

Waarom een occasioncheck?

  • Uw occasion wordt nagekeken door een vakkundige monteur.
  • Direct inzicht in welke technische staat uw auto verkeert.
  • Weet welk onderhoud u komend jaar kunt verwachten.

Wat wordt er precies gecheckt?

Tijdens de occasioncheck wordt de auto flink onder de loep genomen. Allereerst wordt er gelet op de veiligheid. Uw occasion moet veilig de weg op kunnen. Banden, remmen, schade en het zicht worden getest.

Ook loopt de monteur het completen uitlaatsysteem na op roestplekken, slijtage en lekkages. De accu en de distributieriem/-ketting worden uitvoerig gecheckt en indien nodig wordt de motorolie aangevuld of ververst.

Airconditioning en verwarming zijn belangrijk voor het rijcomfort, dus ook op deze punten zal gecheckt worden. Het koelsysteem zorgt ervoor dat de motor niet oververhit raakt. Daarom checkt de monteur of er geen lekkages zijn en wordt koelvloeistof gratis aangevuld.

Occasioncheck

Waar kunt u langs komen voor een Volkswagen Occasioncheck?

Voor de Occasioncheck kunt u langs komen bij onze vestigingen in: Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel en Druten. 

Een afspraak maken duurt slechts 1 minuut, het uitvoeren van de Occasioncheck duurt gemiddeld 30 minuten.