Connect apps

Altijd verbonden

Connect Apps

Jouw auto. Jouw voorkeuren.

Blijf verbonden

Een voorverwarmde auto, altijd up-to-date navigatie en leuke technische snufjes verzameld in een app. Met de connected apps van jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen is dit mogelijk.

Connect apps

Voordelen van connect apps

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Altijd in contact met je auto
  • Veiligheid met onder andere de noodoproepservice
  • Vind gemakkelijk en snel laadpalen en tankstations op de route

Infotainment

Met de connect app van je auto is de navigatie altijd up-to-date en wordt de kortste en snelste route voor je uitgestippeld. Ook kun je je telefoon gebruiken als sleutel. De auto herken je als bestuurder en stelt onder andere automatisch de stoel, verlichting en airconditioning naar persoonlijke voorkeur in.  Luister naar live zenders en podcasts via webradio. Stream jouw lievelingsmuziek. En geniet van alle vrijheid van een wifi-hotspot.

Connect apps
Connect apps

Veiligheid

Met de dienst noodoproepservice wordt in noodgevallen voor je gezorgd. Want bij ernstige ongevallen, waarbij bijvoorbeeld je airbag geactiveerd is, wordt automatisch hulp ingeroepen. Ook als je pech heeft wordt er direct hulp geboden. Met een druk op de knop helpen wij je het probleem vast te stellen en wordt er, indien nodig, een servicevoertuig jouw kant op gestuurd.

Met diefstalwaarschuwing word je ook bij inbraak in je auto gewaarschuwd door de app.

De connect app voor jouw auto

Maak je auto echt jouw auto met We Connect, myAudi, SEAT CONNECT en Škoda Connect.