Connect apps

Altijd verbonden

Connect Apps

Uw auto. Uw voorkeuren.

Blijf verbonden

Een voorverwarmde auto, altijd up-to-date navigatie en leuke technische snufjes verzameld in een app. Met de connected apps van uw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen is dit mogelijk.

Connect apps

Voordelen van connect apps

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Altijd in contact met uw auto
  • Veiligheid met onder andere de noodoproepservice
  • Vind gemakkelijk en snel laadpalen en tankstations op uw route

Infotainment

Met de connect app van uw auto t is de navigatie altijd up-to-date en wordt de kortste en snelste route voor u uitgestippeld. Ook kunt u uw telefoon gebruiken als sleutel. De auto herkent u als bestuurder en stelt onder andere automatisch de stoel, verlichting en airconditioning naar persoonlijk voorkeur in.  Luister naar live zenders en podcasts via webradio. Stream uw lievelingsmuziek. En geniet van alle vrijheid van een wifi-hotspot.

Connect apps
Connect apps

Veiligheid

Met de dienst noodoproepservice wordt in noodgevallen voor u gezorgd. Want bij ernstige ongevallen, waarbij bijvoorbeeld uw airbag geactiveerd is, wordt automatisch hulp ingeroepen. Ook als u pech heeft wordt er direct hulp geboden. Met een druk op de knop helpen wij u het probleem vast te stellen en wordt er, indien nodig, een servicevoertuig uw kant op gestuurd.

Met diefstalwaarschuwing wordt u ook bij inbraak in uw auto gewaarschuwd door de app.

De connect app voor uw auto

Maak uw auto echt uw auto met We Connect, myAudi, SEAT CONNECT en Škoda Connect.