Header mobiel

Profiteer van onze super acties!

Škoda Super Sale

Profiteer tot en met 31 maart

Simply Clever

Škoda De Waal

Škoda is één van de oudste autofabrikanten ter wereld. In 1895 werd in Mladá Boleslav gestart met de bouw van fietsen, kort daarna volgden motoren en auto's. Sinds 1991 is Škoda onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt Škoda zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies. Bezoek ons showrooms in Tiel en Gorinchem!

Alle Škoda modellen

 

Škoda Service

Škoda acties

Profiteer snel!

Header mobiel
Škoda Super Sale

Het is Škoda Super Sale! Dat betekent dat u volop profiteert wanneer u een nieuwe Škoda aanschaft bij De Waal. We hebben Super Scherpe Acties voor u. Bekijk ze allemaal via de button.

Web Ready JPG-Škoda Maandabonnement - gamma
Škoda Maandabonnement

Wilt u zo flexibel mogelijk een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement.

kamiq
Škoda Voordeel

Van een flexibel maandabonnement, tot éxtra scherpe private leasetarieven en flinke inruilpremies. Bij De Waal pakken we flink uit met Škoda.

skoda accessoires
Korting op accessoires

Ontvang hoge kortingen op verschillende Škoda-accessoires. Van dakkoffers tot aan fietsendragers. Er is voor ieder wat wils. Zelfs voor de fanatieke wielrenners.

Het laatste Škoda nieuws

Blijf op de hoogte!

dsc2492a-copy-9b39e49e
Een kwart eeuw Octavia Combi: vier generaties van een Tsjechisch ruimte-icoon

De Škoda Octavia Combi bestaat een kwart eeuw.

Skoda Enyac drift
Škoda Enyaq RS iV drift de recordboeken in

Škoda heeft twee wereldrecords ijsdriften gevestigd met de Enyaq RS iV, de elektrische SUV van het merk. 

header
Škoda levert wereldwijd 731.300 auto’s in 2022

Škoda heeft in 2022 wereldwijd 731.300 nieuwe auto’s afgeleverd, een robuust resultaat ondanks de wereldwijde omstandigheden

Header octavia
Een Škoda met abonnement: flexibeler kun je niet rijden

Met ingang van januari 2023 zijn de Škoda FABIA, SCALA en KAMIQ ook te rijden met een flexibel maandabonnement. Dat werkt heel eenvoudig: neem een abonnement  en geniet voor een all-in bedrag (exclusief brandstof) van alle ruimte, comfort en rijplezier.

Kom langs!

Škoda vestigingen

Wij verwelkomen u graag in onze showrooms.

De-Waal-Tiel-Skoda-mobiel
Škoda Tiel

Marconistraat 13, 4004 JM Tiel

Skoda-Gorinchem-mobiel
Škoda Gorinchem

Dr. van Stratenweg 1, 4205 LA Gorinchem

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease