Header mobiel laatste kans 2

Simply Clever

ŠKODA ENYAQ iV vanaf € 569 per maand*

*Inclusief € 70 per maand EV-subsidie

Simply Clever

ŠKODA De Waal

ŠKODA is één van de oudste autofabrikanten ter wereld. In 1895 werd in Mladá Boleslav gestart met de bouw van fietsen, kort daarna volgden motoren en auto's. Sinds 1991 is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt ŠKODA zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies. Bezoek ons showrooms in Tiel en Gorinchem!

Alle ŠKODA modellen

 

ŠKODA ENYAQ iV

€ 70 p/m voordeel op de ENYAQ iV

In de maand januari en februari profiteert u van een scherpe private lease aanbieding op de ŠKODA ENYAQ iV. U rijdt al weg in de volledig elektrische ENYAQ iV vanaf € 569 per maand. Vanaf 3 januari is het ook weer mogelijk om Subsidie Elektrische Personenauto Particulieren aan te vragen. Wanneer u gaat private leasen betekent dat € 70 per maand extra voordeel. Bekijk direct onze actie!

ŠKODA Service

ŠKODA acties

Profiteer snel!

header skoda voorjaarsactie
Voorjaarsvoordeel op onderhoud

De lente is begonnen en daarmee is het ook tijd om uw ŠKODA klaar te maken voor een prachtig voorjaar. Tot en met 31 mei profiteert u van scherpe aanbiedingen.

ŠKODA ENYAQ iV
Private lease ŠKODA ENYAQ iV

Rijden in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ iV wordt bereikbaarder dan ooit te voren. De elektrische SUV van het Tsjechische merk is te private leasen vanaf € 569 per maand, na aftrek van de EV-subsidie.

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

inruilskoda-mobiel
Inruilvoordeel

Ontvang nu € 1000 tot € 2000 inruilvoordeel wanneer u uw auto inruilt voor een ŠKODA.
 

Het laatste ŠKODA nieuws

Blijf op de hoogte!

Header_mobiel
Unieke preview met ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV op 16 maart

Komt u op woensdag 16 maart 2022 de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV bewonderen? Tijdens deze unieke preview krijgt u een mogelijkheid om de ENYAQ van dichtbij te bewonderen.

Headerafbeelding ENYAQ iV COUPÉ
ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV nu te bestellen in RS-uitvoering

Al snel na de onthulling van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV brengt het Tsjechische merk als snel de sportieve RS-uitvoering op de markt. Het eerste volledig elektrische RS-model is vanaf nu te bestellen bij De Waal Autogroep vanaf € 58990.

Enyaq coupe iv
ŠKODA presenteert nieuwe ENYAQ COUPÉ iV aan de wereld

Op 31 januari onthulde ŠKODA de volledig nieuwe en elektrische ENYAQ COUPÉ iV aan de wereld. De ENYAQ COUPÉ is de navolging van de succesvolle ŠKODA ENYAQ. Bekijk hier de eerste beelden van de ENYAQ COUPÉ iV

ŠKODA ENYAQ iV
ŠKODA boekt in 2021 groot succes in Nederland

Het merk ŠKODA AUTO leverde in het jaar 2021, ondanks uitdagende marktomstandigheden, wereldwijd 878.200 auto’s af en heeft in Nederland groot succes geboekt.

Kom langs!

ŠKODA vestigingen

Wij verwelkomen u graag in onze showrooms.

De-Waal-Tiel-SKODA-mobiel
ŠKODA Tiel

Marconistraat 13, 4004 JM Tiel

SKODA-Gorinchem-mobiel
ŠKODA Gorinchem

Dr. van Stratenweg 1, 4205 LA Gorinchem