Superb_Hero_Mobiel

De nieuwe Škoda Superb

Maak kennis met deze gloednieuwe Škoda

Simply Clever

Škoda De Waal

Škoda is één van de oudste autofabrikanten ter wereld. In 1895 werd in Mladá Boleslav gestart met de bouw van fietsen, kort daarna volgden motoren en auto's. Sinds 1991 is Škoda onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt Škoda zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies. Bezoek onze showrooms in Tiel en Gorinchem!

Škoda Premium Deals

Omdat wij Škoda Premium Dealer zijn, profiteer jij van onze Premium Deals. Onze Škoda's zijn tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Van flinke inruilpremies tot scherpe private leasetarieven en véél prijsverlagingen. De Fabia heeft bijvoorbeeld € 2.000 inruilpremie of deze private lease je exclusief bij De Waal vanaf € 379 per maand.

Skoda Enyaq RS hero mobiel

Alle Škoda modellen

 

Škoda Service

Škoda acties

Profiteer snel!

Enyaq stickert - 1
Škoda Enyaq Voordeel

OP=OP. De Škoda Enyaq 60 is alleen nog uit voorraad leverbaar. Voor de snelle kiezers hebben we extra scherpe acties. Van de inruilpremie verdubbelaar tot veel voorraadvoordeel. 

Skoda Tourvoordeel 2024 hero mobiel
Škoda Tourvoordeel

Voor, tijdens én na de 111e editie van de Tour de France worden klanten op volop Tourvoordeel getrakteerd! Ontdek al het voordeel op deze pagina.

Actieoverzichtpagina afbeelding Skoda Premium Deals
Škoda Premium Deals

Tot en met mei 2024 profiteer je van veel voorraadvoordeel op onze Škoda modellen: met flinke inruilpremies, scherpe private lease tarieven en véél prijsverlagingen. 

Het laatste Škoda nieuws

Blijf op de hoogte!

240522-international-day-for-biological-diversity-1-6058e5481
4 Škoda-actiepunten die de wereld een beetje groener maken

Škoda doet er alles aan om de ecologische voetafdruk van zijn bedrijfsactiviteiten zo klein mogelijk te maken.

header-1bb78f31
Dit was je vast nog niet opgevallen aan de nieuwe Superb

In deze korte video word je helemaal bijgepraat over het design van de nieuwe Škoda Superb.

750-22-skoda-header-centralni-airbag-green-copy-6a49de5f
Waarom je nooit je voeten op het dashboard moet leggen

Je ziet het regelmatig tijdens de zomer onderweg naar je vakantiebestemming: de voeten van de passagier op het dashboard. Hoe comfortabel dit er ook uitziet, doe dit nooit.

superbphevcombi3
Met deze optie van de Superb waan je jezelf een filmster

Met de nieuwe Škoda Superb, uitgerust met getinte ruiten, kun je net zo relaxed achterin zitten als een filmster in een limousine.

Kom langs!

Škoda vestigingen

Wij verwelkomen je graag in onze showrooms.

De-Waal-Tiel-Skoda-mobiel
Škoda De Waal Tiel

Marconistraat 13, 4004 JM Tiel

Skoda-Gorinchem-mobiel
Škoda De Waal Gorinchem

Dr. van Stratenweg 1, 4205 LA Gorinchem

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease