skoda tourvoordeel nieuwe header 3840x1200

ŠKODA Tourvoordeel

Extra voordeel op geselecteerde modellen

Simply Clever

ŠKODA De Waal

ŠKODA is één van de oudste autofabrikanten ter wereld. In 1895 werd in Mladá Boleslav gestart met de bouw van fietsen, kort daarna volgden motoren en auto's. Sinds 1991 is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Group, één van de meest succesvolle automotive groepen ter wereld. In nauwe samenwerking met de groep bouwt, produceert en ontwikkelt ŠKODA zelfstandig auto’s, alsmede onderdelen, motoren en transmissies. Bezoek ons showrooms in Tiel en Gorinchem!

Alle ŠKODA modellen

 

ŠKODA Service

ŠKODA acties

Profiteer snel!

skoda tourvoordeel fietsendrager 1700x956
ŠKODA Tourvoordeel bij De Waal

Met de Tour de France in aantocht profiteert u van extra Tourvoordeel op verschillende modellen en accessoires. Bekijk alle touracties in een gemakkelijk overzicht.

skoda zomercheck
ŠKODA Zomervoordeel

De zomer is begonnen! Tijd om uw ŠKODA even in het zonnetje te zetten en te laten controleren op 20 essentiële punten. Of ga voor een aantal scherp geprijsde zomeraccessoires van ŠKODA.

skoda dakkoffers tourvoordeel 1700x956
Tourvoordeel: korting op accessoires

Ontvang hoge kortingen op verschillende ŠKODA-accessoires. Van dakkoffers tot aan fietsendragers. Er is voor ieder wat wils. Zelfs voor de fanatieke wielrenners.

skoda fabia monte carlo 1700x956
ŠKODA FABIA Monte Carlo met Tourvoordeel

De FABIA krijgt een nieuwe sportieve uitvoering. De FABIA Monte Carlo-uitvoering is er vanaf 1 januari 2023 en kent deze actieperiode een extra scherp tarief.

Het laatste ŠKODA nieuws

Blijf op de hoogte!

afbeelding_tourdefrance_skoda_sponsor
ŠKODA voor de 19e keer hoofdsponsor van de Tour de France

Tijdens de 109e editie van de Tour de France is ŠKODA AUTO alweer voor de 19e keer autoleverancier en hoofdsponsor van het wielerevenement. Profiteer tijdens de Tour de France van Tourvoordeel.

grille skoda enyaq coupe crystal light
Alle uitvoeringen van ENYAQ COUPÉ iV nu te bestellen

De gloednieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV werd door het Tsjechische merk geïntroduceerd met de zeer sportieve RS-uitvoering. Nu, een aantal weken verder, zijn alle uitvoeringen van de luxe ENYAQ COUPÉ iV te bestellen. Lees hier meer over.

zwarte grille fabia monte carlo
ŠKODA presenteert sportieve FABIA Monte Carlo-editie

Eindelijk is het zover. ŠKODA presenteerde onlangs de zeer sportieve FABIA Monte Carlo. Deze sportieve uitvoering is voorzien van sportstoelen, 3-spaaks sportstuurwiel en lichtmetalen velgen.

Header_mobiel
Unieke preview met ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV op 16 maart

Komt u op woensdag 16 maart 2022 de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV bewonderen? Tijdens deze unieke preview krijgt u een mogelijkheid om de ENYAQ van dichtbij te bewonderen.

Kom langs!

ŠKODA vestigingen

Wij verwelkomen u graag in onze showrooms.

De-Waal-Tiel-SKODA-mobiel
ŠKODA Tiel

Marconistraat 13, 4004 JM Tiel

SKODA-Gorinchem-mobiel
ŠKODA Gorinchem

Dr. van Stratenweg 1, 4205 LA Gorinchem

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease