DWAV_Hero_mobiel

Flexibel en betrouwbaar

Huur een auto

Altijd de juiste auto voor jouw mobiliteitsbehoefte

De Waal Autoverhuur is een zeer flexibele en betrouwbare partner voor tijdelijke mobiliteit. We begonnen als een regionale speler. Intussen zijn we uitgegroeid naar een landelijk opererende verhuurder met een jong wagenpark met maar liefst 550 voertuigen.

DWAV bij DWA slider

Ultieme vrijheid

Het huren van een auto bij De Waal Autoverhuur is volledig zorgeloos. Je reserveert van tevoren jouw gewenste auto om vervolgens deze op de aangegeven dag op te halen. Onze collega's zorgen ervoor dat de auto klaarstaat om mee te nemen. De hele gereserveerde periode kan je gebruikmaken van de auto. Of je nu op zoek bent naar een kleine auto of een auto voor het hele gezin zoekt, De Waal Autoverhuur helpt jou op weg. 

Populaire modellen

Van aanvraag tot levering, een kijkje achter onze schermen

De Waal Autoverhuur_video

Veelgestelde vragen

Zijn jullie op zondag ook open?

Nee, op zondag zijn wij gesloten. Onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Onze exacte openingstijden en meer informatie vind je op de vestigingspagina.

Ik ben op zoek naar een huurauto in een specifieke kleur uitvoering, kan ik een reservering plaatsen voor een auto in een bepaalde kleur?

Je kunt te allen tijde je voorkeur uitspreken voor een bepaalde kleur, maar De Waal Autoverhuur kan hierin niets garanderen. De Waal Autoverhuur maakt gebruik van verschillende klasse. Het is mogelijk dat je na een reservering een vergelijkbaar model toegewezen krijg. Heb je hierover vragen? Neem dan contact met ons op via: 0344-638059 of info@dewaalautoverhuur.nl

Welke huurvoorwaarden hanteert De Waal Autoverhuur?

Euromobil is aangesloten bij de BOVAG en hanteert daarmee de Algemene Huurvoorwaarden van de BOVAG. Voor de BOVAG-huurvoorwaarden klik hier.

Het exacte aantal kilometers dat ik ga rijden is nog onbekend. Moet ik dit vooraf aangeven?

Nee, je hoeft niet van te voren aan te geven hoeveel je gaat rijden. De extra kilometers die je eventueel gaat rijden worden achteraf met je verrekend.

Bieden jullie ook tankpassen of laaddruppels aan?

Jazeker! Wij werken samen met MultiTankcard, die met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen als geen ander weet hoe berijders en bedrijven ontzorgd kunnen worden op het gebied van tanken en laden. Alle informatie vind je hier.

Is er een Eigen Risico indien ik schade rijd?

Conform de Euromobil voorwaarden wordt er op de website voor alle auto's een eigen risico genoemd van € 450 per schadegebeurtenis. Hiervan kan door De Waal Autoverhuur worden afgeweken. Informeer bij De Waal Autoverhuur voor de actuele eigen risico per schadegebeurtenis. Het is mogelijk om voor € 7,50 per dag je eigen risico te verlagen naar € 225. Bovenhoofdse schade is hiervan uitgesloten.

Mijn huurauto geeft aan dat deze onderhoud nodig heeft, hoe moet ik handelen?

Neem contact op met De Waal Autoverhuur via 0344-638059. Onze collega's informeren je verder hoe te handelen.

Wat moet ik doen in geval van pech?

Tijdens kantooruren: kan je telefonisch contact op nemen via 0344-638059. Buiten kantooruren: kan je telefonisch contact opnemen met de onze Alarmcentrale, deze is te bereiken via: 0344-820310.

Hoe moet ik handelen in geval van schade?

Wanneer de auto nog rijdbaar is: vul voor- en achterzijde van het schadeformulier in en meld de betreffende schade direct bij de De Waal Autoverhuur.

Wat moet ik doen in geval van diefstal of vermissing van de huurauto?

Bij diefstal of vermissing van de huurauto dien je zo spoedig mogelijk aangifte te doen bij de politie. Daarnaast dien je direct melding te doen bij de De Waal Autoverhuur.

Kan ik mijn huurperiode verlengen?

Vaak is het verlengen van de verhuurperiode mogelijk. Neem contact op met De Waal Autoverhuur op via 0344-638059. Onze collega's kunnen in de planning kijken wat de mogelijkheden zijn.

Logo_De_Waal__Autoverhuur_Complete_Zwart

Ons doel is om een duurzame en economisch gezonde organisatie te zijn met een sterk toekomstperspectief. Wij nemen dan ook onze verantwoordelijkheid als maatschappelijk betrokken organisatie. Er worden jaarlijks MVO-doelen vastgesteld die vervolgens getoetst worden. Sinds 2016 zijn we ISO 9001 gecertificeerd en MVO prestatieladder niveau 3 erkend.

We nodigen je van harte uit ons MVO-jaarverslag 2022 te lezen.

MVOlabel2