De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

Denkt mee. Brengt meer.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

Originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

De Onderdelendienst

Bij De Onderdelendienst bestel je alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Onze specialisten kunnen je deskundige en technische ondersteuning bieden, zodat je de beste kwaliteit aan jouw klanten kunt leveren.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

Originele onderdelen

Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en dat garanderen we met onderdelen die door Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda zijn voorgeschreven. Voor jou betekent dit dat je werkt met originele onderdelen die altijd in één keer passen. Hierdoor kun je het meest efficiënt werken en verspil je niet onnodig kostbare tijd. Voor je klanten is het fijn om te weten dat er altijd origineel materiaal wordt gemonteerd. Op die manier behoudt de auto de kwaliteit, de waarde en heeft de klant twee jaar garantie op de onderdelen.

Onze 7 sterke punten

✔ Eén adres voor 5 merken ✔ Originele onderdelen ✔ Snelle en stipte bezorging ✔ Technische ondersteuning ✔ Vaste aanspreekpunten ✔ Online bestellen ✔ Slim zakendoen

Economy Parts

Speciaal voor auto’s van vijf jaar en ouder bieden we Economy Parts. Dit assortiment omvat veel voorkomende slijtagedelen zoals remblokken en -schijven, geluiddempers, startaccu’s, pollenfilters, wisserbladen en schokdempers. Deze delen voldoen aan dezelfde strenge kwaliteitseisen van de fabrikant, maar hebben een licht gewijzigd ontwerp of materiaal. Daarmee zijn de onderdelen voordeliger en met dezelfde garantie een slim alternatief voor auto’s op leeftijd.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

24/7 bestellen

Bij De Onderdelendienst kun je 24/7 onderdelen bestellen en tweemaal per dag laten bezorgen. Zo hoeven je klanten niet te wachten. Je vaste aanspreekpunt biedt deskundige, technische ondersteuning, zodat je altijd de snelheid en kwaliteit kunt leveren die je klanten van je vragen. Op die manier zijn we bij De Onderdelendienst van De Waal Autogroep graag een onderdeel van jouw succes.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

Ga je voor kwaliteit?

Ons centrale onderdelenmagazijn is gevestigd in onze Audi vestiging op De Ooyen 17, 4191 PB in Geldermalsen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Heimen van De Onderdelendienst via onderstaande gegevens.