De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

Denkt mee. Brengt meer.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

Originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

De Onderdelendienst

Bij De Onderdelendienst bestelt u alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Onze specialisten kunnen u deskundige en technische ondersteuning bieden, zodat u de beste kwaliteit aan uw klanten kunt leveren.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

Originele onderdelen

Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en dat garanderen we met onderdelen die door Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda zijn voorgeschreven. Voor u betekent dit dat u werkt met originele onderdelen die altijd in één keer passen. Hierdoor kunt u het meest efficiënt werken en verspilt u niet onnodig uw kostbare tijd. Voor uw klanten is het fijn om te weten dat er altijd origineel materiaal wordt gemonteerd. Op die manier behoudt de auto de kwaliteit, de waarde en heeft uw klant twee jaar garantie op de onderdelen.

Onze 7 sterke punten

✔ Eén adres voor 5 merken ✔ Originele onderdelen ✔ Snelle en stipte bezorging ✔ Technische ondersteuning ✔ Vaste aanspreekpunten ✔ Online bestellen ✔ Slim zakendoen

Economy Parts

Speciaal voor auto’s van vijf jaar en ouder bieden we Economy Parts. Dit assortiment omvat veel voorkomende slijtagedelen zoals remblokken en -schijven, geluiddempers, startaccu’s, pollenfilters, wisserbladen en schokdempers. Deze delen voldoen aan dezelfde strenge kwaliteitseisen van de fabrikant, maar hebben een licht gewijzigd ontwerp of materiaal. Daarmee zijn de onderdelen voordeliger en met dezelfde garantie een slim alternatief voor auto’s op leeftijd.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

24/7 bestellen

Bij De Onderdelendienst kunt 24/7 uw onderdelen bestellen en tweemaal per dag laten bezorgen. Zo hoeft u uw klanten niet te laten wachten. Uw vaste aanspreekpunt biedt deskundige, technische ondersteuning, zodat u altijd de snelheid en kwaliteit kunt leveren die uw klanten van u vragen. Op die manier zijn we bij De Onderdelendienst van De Waal Autogroep graag een onderdeel van uw succes.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep

Gaat u voor kwaliteit?

Ons centrale onderdelenmagazijn is gevestigd in onze Audi vestiging op De Ooyen 17, 4191 PB in Geldermalsen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Heimen van De Onderdelendienst via onderstaande gegevens.