Shortlease

Uw tijdelijke vervoersbehoefte

Shortlease

Flexibel en maandelijks opzegbaar

Tijdelijke mobiliteitsbehoefte

Shortlease is een zakelijke leasevariant met een korte looptijd: tussen 1 en 12 maanden. Ideaal als opvulling voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte.

Shortlease

Flexibel leasen

Deze leasevorm is na één maand dagelijks opzegbaar, waardoor deze unieke leasevorm vooral gericht is op de flexibiliteit. Ideaal voor zelfstandigen, bij een eerste arbeidsovereenkomst of bij seizoensgebonden arbeid.

Een bijkomend voordeel is dat u ook na afloop van de afgesproken periode kunt besluiten of u de auto langer door wilt leasen.

Populaire shortlease modellen

De voordelen van shortlease

✔ Afrekening o.b.v. werkelijk kilometrage ✔ Laag eigen risico van maar € 350 ✔ Na één maand dagelijks opzegbaar

De flexibiliteit van deze leasevorm

Shortlease biedt u de mogelijkheid om op een flexibele manier om te gaan met de veranderende omstandigheden. Zo kunt u mobiliteit blijven aanbieden aan uw medewerkers wanneer dat nodig is, maar kunt u het afbouwen wanneer het even niet meer nodig is. Zo loopt u een minimaal financieel risico op een leaseauto.

Deze leasevorm kost vaak niet zoveel meer dan andere leasevorm waarbij u wel voor een langere looptijd aan een auto vastzit. 

Shortlease

Wij denken graag met u mee

 Heeft u vragen over shortlease, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.