Financial lease

Voor de zakelijke rijder

Financial lease

Leasen met vrij keuze in onderhoud, reparatie en verzekering.

Fiscale voordelen bij financial lease

Heeft u interesse in een leaseregeling waarbij u aan het eind van het contract direct volledig eigenaar van de auto bent? Met deze leasevorm kunt u zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zelf regelen. Fiscale voordelen maken financial lease zeer aantrekkelijk.

Financial-lease

Economisch eigendom ligt bij u

Het grote verschil tussen financial- en operational lease is het wel of niet hebben van het economisch eigendom. Als financial lease klant ligt het economisch eigendom bij u. Om deze reden moet de investering worden geactiveerd op uw bedrijfsbalans.

Omdat het economisch eigendom met financial lease bij u ligt kunnen daar fiscale voordelen aan verbonden zijn. Binnen de fiscale richtlijnen mag u namelijk naar eigen inzicht op het geactiveerde object aflossen. Voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers kan dit zeer aantrekkelijk zijn.

Het juridisch eigendom ligt bij ons

Het juridisch eigendom blijft gedurende het contract bij de leasemaatschappij. Wanneer de laatste betaling is voldaan gaat ook het juridisch eigendom automatisch over. U bent dan direct volledig eigenaar van de auto.

Financial lease

Inbegrepen componenten financial lease

  • Aflossing 
  • Rente

Wij denken graag met u mee

 Heeft u vragen over financial lease, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.