Vervangend vervoer

Blijf mobiel

Vervangend vervoer

Uw auto in de werkplaats, u gewoon onderweg.

Vervangend vervoer bij uw werkplaatsafspraak

Veilig en vertrouwd op weg, betekent ook mobiel blijven. Bij De Waal Autogroep kunt u altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Wanneer uw auto in de werkplaats is voor bijvoorbeeld onderhoud of een reparatie, kunt u altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Tijdens het inplannen van een werkplaatsafspraak kunt u dit reserveren.

Vervangend vervoer

Wat voor soort vervoer is er?

Van compacte stadsauto’s, tot een elektrische SUV, grote bedrijfswagens en lesauto’s. We hebben voor ieder wat wils. U kunt zelfs gebruik maken van onze leenfietsen. Heeft uw lesauto een onderhoudsbeurt nodig? Wij hebben voor u een lesauto die u kunt gebruiken terwijl uw auto in onze werkplaats staat. Heeft u een bouwbedrijf en moet u wel die multiplexplaten meenemen? Wij zetten een ruime Volkswagen Bedrijfswagen voor u klaar. In samenwerking met De Waal Autoverhuur kunnen wij te allen tijde zorgen voor passend vervangend vervoer. Reserveer tijdens het inplannen van uw afspraak direct het passende vervangend vervoer zodat u zeker weet dat u een goede auto beschikbaar heeft.

Wat kost vervangend vervoer?

We hebben hierin meerdere opties. Er zijn leenfietsen beschikbaar. Hier mag u kosteloos gebruik van maken. Vervangend vervoer hebben wij vanaf € 25 per dag*, exclusief de brandstofkosten. Vraag naar de kosten van vervangend vervoer tijdens het inplannen van de werkplaatsafspraak.

*Wanneer u kiest voor een Audi model als vervangend vervoer, geldt een prijs van € 35 per dag.

Is er ook haal- en brengservice?

Ja! U kunt bij De Waal Autogroep ervoor kiezen om zelf uw auto te brengen en dan brengen we u naar bijvoorbeeld uw werk toe. Wilt u liever thuisblijven? Dan kunnen we uw auto bij u thuis ophalen. Eventueel laten we dan een leenauto bij u achter als u nog ergens naartoe wilt. De haal- en brengservice bij De Waal is bijna altijd gratis. Dit is afhankelijk van de afstand die we moeten afleggen om u deze service te bieden.

Vervangend vervoer