Vervangend vervoer

Blijf mobiel

Vervangend vervoer

Je auto in de werkplaats, jij gewoon onderweg.

Vervangend vervoer bij jouw werkplaatsafspraak

Veilig en vertrouwd op weg, betekent ook mobiel blijven. Bij De Waal Autogroep kun je altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Wanneer je auto in de werkplaats is voor bijvoorbeeld onderhoud of een reparatie, kun je altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Tijdens het inplannen van een werkplaatsafspraak kun je dit reserveren.

Vervangend vervoer

Wat voor soort vervoer is er?

Van compacte stadsauto’s, tot een elektrische SUV, grote bedrijfswagens en lesauto’s. We hebben voor ieder wat wils. Je kunt zelfs gebruik maken van onze leenfietsen. Heeft jouw lesauto een onderhoudsbeurt nodig? Wij hebben een lesauto die je kunt gebruiken terwijl jouw auto in onze werkplaats staat. Heb je een bouwbedrijf en moet je wel die multiplexplaten meenemen? Wij zetten een ruime Volkswagen Bedrijfswagen voor je klaar. In samenwerking met De Waal Autoverhuur kunnen wij te allen tijde zorgen voor passend vervangend vervoer. Reserveer tijdens het inplannen van je afspraak direct het passende vervangend vervoer zodat je zeker weet dat je een goede auto beschikbaar hebt.

Wat kost vervangend vervoer?

We hebben hierin meerdere opties. Er zijn leenfietsen beschikbaar. Hier mag je kosteloos gebruik van maken. Vervangend vervoer hebben wij vanaf € 25 per dag*, exclusief de brandstofkosten. Vraag naar de kosten van vervangend vervoer tijdens het inplannen van de werkplaatsafspraak.

*Wanneer je kiest voor een Audi model als vervangend vervoer, geldt een prijs van € 35 per dag.

Is er ook haal- en brengservice?

Ja! Je kunt bij De Waal Autogroep ervoor kiezen om zelf je auto te brengen en dan brengen we je naar bijvoorbeeld je werk toe. Wil je liever thuisblijven? Dan kunnen we je auto bij jou thuis ophalen. Eventueel laten we dan een leenauto bij je achter als je nog ergens naartoe wilt. De haal- en brengservice bij De Waal is bijna altijd gratis. Dit is afhankelijk van de afstand die we moeten afleggen om je deze service te bieden.

Vervangend vervoer