Front office medewerkers en monteurs

Het leukste familiebedrijf van Nederland

Kom werken bij De Waal Autogroep

Vertrouwd op weg

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al sinds 1965 uw mobiliteit verzorgt, met als motto; Vertrouwd op weg. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.

Onze afdelingen

Onze medewerkers aan het woord

MOBIEL_HEADER_Niels
Niels Hakkers

Wat begon als een leuke stage voor zijn opleiding Marketing en Communicatie, groeide uit naar iets moois: Škoda verkoopadviseur.

Header Anneroos
Anneroos Nigten

In 2010 begon Anneroos met een bijbaantje als gastvrouw bij De Waal. Inmiddels is ze doorgegroeid tot teamleider van de marketingafdeling. 

Minie header desktop
Minie van Duren

Minie is inmiddels al 20 jaar met veel plezier werkzaam bij De Waal Autogroep en gaat aan het eind van het jaar met pensioen. 

website
Chris van Zandwijk

Chris van Zandwijk is de teamleider van ons centraal magazijn in Geldermalsen. Hij is inmiddels alweer 4,5 jaar in dienst bij ons. 

Afbeelding_Axel
Axel de Goey

Al ruim 22 jaar in dienst bij De Waal! Axel begon ooit bij het tankstation in Druten. In die tientallen jaren heeft hij een mooie groei doorgemaakt.