Audi_Werkplaats_Header_mobiel

Het leukste familiebedrijf van Nederland

Met groot plezier naar je werk

Wij hebben jouw droombaan!

Bij De Waal Autogroep BV werken ruim 300 medewerkers. Van medewerker debiteuren administratie, leerling monteur, tot verkoopadviseurs en marketeers. De Waal biedt alle medewerkers groeipaden en trainingsmogelijkheden. We investeren in onze mensen. En die investering krijgen we terug in de vorm van loyale medewerkers, waar we trots op zijn!

Onze afdelingen

Leer ze kennen!

Bij De Waal Autogroep BV werken ruim 300 medewerkers. Van medewerker debiteuren administratie, leerling monteur, tot verkoopadviseurs en marketeers.

Hier lees je wat hun werk inhoudt, hoe ze hun werk uitvoeren en waarom ze dit bij De Waal doen. 

Robert Hoos (4)
Robert Hoos

Robert Hoos is serviceadviseur Audi bij De Waal Autogroep in Gorinchem. Begonnen als automonteur, is hij nu hard onderweg om servicemanager te worden. 

Aron van Dieren (1)
Aron van Dieren

Aron werkt al bijna 13 jaar bij De Waal. Als 15-jarig jochie liep hij bij ons naar binnen omdat hij op zoek was naar een stageplek.

MOBIEL_HEADER_Niels
Niels Hakkers

Wat begon als een leuke stage voor zijn opleiding Marketing en Communicatie, groeide uit naar iets moois: Škoda verkoopadviseur.

Header Anneroos
Anneroos Nigten

In 2010 begon Anneroos met een bijbaantje als gastvrouw bij De Waal. Inmiddels is ze doorgegroeid tot teamleider van de marketingafdeling. 

Minie header desktop
Minie van Duren

Minie is inmiddels al 20 jaar met veel plezier werkzaam bij De Waal Autogroep en gaat aan het eind van het jaar met pensioen. 

website
Chris van Zandwijk

Chris van Zandwijk is de teamleider van ons centraal magazijn in Geldermalsen. Hij is inmiddels alweer 4,5 jaar in dienst bij ons. 

Afbeelding_Axel
Axel de Goey

Al ruim 22 jaar in dienst bij De Waal! Axel begon ooit bij het tankstation in Druten. In die tientallen jaren heeft hij een mooie groei doorgemaakt.

Waarom De Waal?

Bij De Waal zit je goed. De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al bijna 60 jaar actief is. En dat merk je in de omgang met medewerkers. 

Stel je vraag!

Hai! Ik ben Kitty Zonsveld. HR Manager bij De Waal Autogroep. Heb je een vraag over een vacature, staat jouw droombaan er niet bij of wil je iets anders vragen? Laat het mij dan weten.

Kitty