nieuws-hero-mobiel

Always up-to-date

Nieuws

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto's. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

header_taigo_tcross_troc
8 juli 2022
Keuzehulp: Ga voor de Volkswagen T-Cross, T-Roc of Taigo

De Volkswagen T-Roc, T-Cross en volledig nieuwe Taigo zijn zeer geliefde Volkswagen modellen in het SUV-Gamma van het Duitse merk. Maar welke SUV past het beste bij u?

Header ID. AERO 1700x956 2
6 juli 2022
Onthulling Volkswagen ID. AERO - De eerste volledig elektrische limousine

Volkswagen onthulde onlangs de eerste elektrische limousine concept car in China. De ID. AERO genaamd. De productversie wordt in 2023 verder gelanceerd, maar wij hebben de eerste beelden.

lichtmetalen velgen VWBWG
17 juni 2022
Keuzehulp: zeven redenen om voor de ID. Buzz te kiezen

Bent u nog niet overtuigd van de ID. Buzz of ID. Buzz Cargo? Geen probleem. Wij overtuigen u graag. De Waal geeft u zeven redenen om tóch voor de ID. Buzz te kiezen. Klik verder om alle redenen te zien. 

productie ID Buzz gestart
3 juni 2022
Productie Volkswagen ID. Buzz gestart in Hannover

In de hoofdfabriek in Hannover is afgelopen week het startschot gegeven voor de serieproductie voor de ID. Buzz personenvariant. Dit jaar worden nog 15.000 ID. Buzz-modellen geproduceerd in Hannover

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

SEAT nieuws

Altijd op hoogte van het laatste SEAT nieuws.

desgin van nieuwe seat ibiza sport
21 juni 2022
Extra power en sportiviteit met SEAT Ibiza Sport

De SEAT Ibiza wordt nog sportiever met de speciale Ibiza Sport-uitvoering. Voorzien van een krachtige 150 pk turbomotor met automatische DSG-transmisie. Ontdek alle eigenschappen van de exclusieve Ibiza Sport

SEAT S.A. Forse verkoopstijging
14 januari 2022
Forse verkoopstijging voor SEAT S.A. in 2021

SEAT S.A. heeft afgelopen jaar 470.500 auto’s verkocht. Ondanks de impact van de chiptekorten groeide het verkoopvolume met 10,3%.

testcentrumenergy1-header-mobile
15 december 2021
SEAT opent nieuw R&D-centrum voor accu’s in Zuid-Europa

SEAT S.A. neemt vandaag het Test Center Energy (TCE) in gebruik en wordt gebruikt om energiesystemen te ontwikkelen en te testen voor elektrische en plug-in hybridemodellen van CUPRA en SEAT, én voor de andere merken van de Volkswagen Groep.

SEAT - DIANA-protoype
9 december 2021
Zelfrijdend DIANA-prototype: grotere autonomie en verbeterde veiligheid

DIANA-prototype is een pilotproject voor een zelfstandig rijdende auto, ontwikkeld door SEAT in samenwerking met het Automotive Technology Center van Galicië.

ŠKODA nieuws

Altijd op hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

afbeelding_tourdefrance_skoda_sponsor
1 juli 2022
ŠKODA voor de 19e keer hoofdsponsor van de Tour de France

Tijdens de 109e editie van de Tour de France is ŠKODA AUTO alweer voor de 19e keer autoleverancier en hoofdsponsor van het wielerevenement. Profiteer tijdens de Tour de France van Tourvoordeel.

grille skoda enyaq coupe crystal light
22 juni 2022
Alle uitvoeringen van ENYAQ COUPÉ iV nu te bestellen

De gloednieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV werd door het Tsjechische merk geïntroduceerd met de zeer sportieve RS-uitvoering. Nu, een aantal weken verder, zijn alle uitvoeringen van de luxe ENYAQ COUPÉ iV te bestellen. Lees hier meer over.

zwarte grille fabia monte carlo
20 juni 2022
ŠKODA presenteert sportieve FABIA Monte Carlo-editie

Eindelijk is het zover. ŠKODA presenteerde onlangs de zeer sportieve FABIA Monte Carlo. Deze sportieve uitvoering is voorzien van sportstoelen, 3-spaaks sportstuurwiel en lichtmetalen velgen.

Header_mobiel
28 februari 2022
Unieke preview met ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV op 16 maart

Komt u op woensdag 16 maart 2022 de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV bewonderen? Tijdens deze unieke preview krijgt u een mogelijkheid om de ENYAQ van dichtbij te bewonderen.

Volkswagen Bedrijfswagens nieuws

Altijd op hoogte van het laatste Volkswagen Bedrijfswagens nieuws.

Onthulling nieuwe Amarok
7 juli 2022
Volkswagen presenteert nieuwe Amarok

Dertien jaar na de komst van de eerste Amarok presteert Volkswagen de gloednieuwe Amarok. De pick-up is groter, krachtiger en charismatischer dan ooit en voorzien van de laatste features.

Elektrische ID. Buzz
14 juni 2022
Welke subsidies en fiscale voordelen zijn er voor de ID. Buzz Cargo?

Heeft u interesse in de ID. Buzz Cargo? Dan kunt u profiteren van de SEBA en verschillende fiscale voordelen. Lees het artikel en profiteer van deze voordelen.

ID. Buzz Event 1700x956 17
1 juni 2022
Feestelijk ID. Buzz Event

Tiel – Op 27 mei jl. was het groot feest in ons Bedrijfswagencentrum in Tiel. Daar stonden namelijk voor één dag de gloednieuwe, volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. 

id.buzzcargo1-2
10 maart 2022
Volkswagen presenteert elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Volkswagen presenteert de nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. Deze twee CO2-neutraal geproduceerde nieuwkomers zijn het moderne, elektrisch aangedreven equivalent van de Volkswagen T1 bus.

Algemeen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Header
3 augustus 2022
De Waal Autogroep opnieuw ‘Erkend Duurzaam’

Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) reikte het certificaat uit en is het bewijs dat De Waal in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen doorvoert.

Duurzame ID4 voor Huisartsenpost 1700x956
18 mei 2022
Duurzame Volkswagens ID.4 voor Huisartsenpost Gorinchem

Gorinchem - De Waal Autogroep heeft maandag 16 mei jl. twee “bijzondere” Volkswagens ID.4 afgeleverd aan de huisartsenpost in Gorinchem. Deze ID.4’s zijn bijzonder omdat ze zijn omgebouwd tot ambulances. 

Caddy Tourtocht 1700x956 2
20 april 2022
Volkswagen Caddy Tourtocht

Tiel – Op zaterdag 9 april jl. werd bij De Waal Autogroep in Tiel De Nationale Caddy Bedrijfswagen Dag georganiseerd. Een tourrit van de Caddy Club R begon en eindigde bij ons Bedrijfswagen Centrum in Tiel. Tientallen Caddy-fanaten uit het hele land kwamen langs om naar de super dikke Caddy’s te kijken. Van standaard uitgevoerde Caddy’s tot helemaal uitgebreid met de mooiste opties.

mobiliteit na corona
17 februari 2022
Mobiliteit na corona: hoe gaat uw organisatie hiermee om?

De coronacrisis nadert het einde. Als gevolg van de versoepelingen zal ook de mobiliteitscijfers langzaam weer naar het oude niveau gaan. Een mooi moment om even stil te staan hoe uw organisatie mobiliteit heeft ingeregeld.