Hero_Zakelijk_Mobiel

Zakelijke mobiliteit

Mobiliteit die aansluit bij je wensen.

Zakelijke mobiliteit is tegenwoordig veel meer dan alleen het aankopen en leasen van een auto. Er zijn veel verschillende leasevormen, je kunt een fiets leasen, een mobiliteitspas gebruiken, poolbeheer toepassen en nog meer. De Waal Autogroep is dé mobiliteitsprovider van jouw organisatie. Het maakt niet uit op wat voor manier de mensen van jouw organisatie zich bewegen. Vrijheid is het ultieme doel.

De mannen die je hierboven op de foto zien staan hebben bij elkaar al ruim 50 jaar ervaring in de mobiliteitsbranche. We zijn ervan overtuigd dat zij jou perfect op weg kunnen helpen met je zakelijke mobiliteitsvraagstuk. 

De Waal Autogroep. Voel je vrij.

De mobiliteitsscan

Wetgeving die alsmaar verandert, subsidies, interessante belastingvoordelen en zero-emissie zones. Als het om mobiliteit gaat, zijn er veel zaken waar je als wagenparkbeheerder, leaserijder of onderneming rekening mee wilt houden. En dan heb je natuurlijk ook de wens om flexibel én duurzaam te kunnen reizen. 

Met onze mobiliteitsscan zorgen wij voor een mobiliteitsadvies op maat. Of je nu het wagenpark volledig wilt vernieuwen, elektrische opties onderzoekt of de vitaliteit van je medewerkers helpt te verbeteren. 

Fleetsales_Eric_Sfeer
4G0A9916

Afschaffing BPM vrijstelling

Er staan voor ondernemers flink wat verandering op de planning op gebied van bedrijfswagens. Zo vervalt de vrijstelling van BPM, gemeentes kunnen hun milieuzones aanscherpen en elektrificatie wordt steeds belangrijker. Je doet er dus goed aan om dit jaar nog je nieuwe bedrijfswagen te bestellen. Onze verwachting is dat de vraag flink zal oplopen. Wees er dus snel bij en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Lees alles over de veranderingen vanaf 2025 via de button.

Leasevormen

Financial lease, full of netto operational lease of shortlease. Voor iedere wens is er een passende leasevorm. Onze fleetsales afdeling adviseert en ondersteunt je in het wagenparkbeheer. 

Interessant voor jou?

Met 6 automerken onder onze paraplu, hebben we altijd wel een interessante actie voor je. Bekijk hieronder onze actuele acties. Staat jouw favoriete model er niet bij? Neem dan contact met ons op zodat we een scherp voorstel kunnen maken. 

Team

Deze vijf heren vormen het 'fleetsales' team. Zij staan voor je klaar omtrent alles over zakelijke mobiliteit. Bob en Eric helpen je met de bestelling van je nieuwe auto en zorgen er daarna voor dat alles op rolletjes loopt. Zo weet jij op ieder moment wat de bestelstatus van je auto is. 

Tom, Thomas en Friso zijn er voor je als je een mobiliteitsvraagstuk hebt of simpelweg voor jouw organisatie toe bent aan een verfrissing van het wagenpark. Met hun kennis en ervaring weten ze altijd een oplossing te bedenken. Of het nu om de fietsregeling Lease a Bike gaat, de vergroening van je wagenpark of de inrichting van je werkbus.

Mobiliteit bij De Waal

Naast het kopen of leasen van een auto biedt De Waal meerdere mobiliteitsvormen aan. Vanaf een vast maandbedrag stapt jouw organisatie op de fiets met Lease a Bike, kunnen je medewerkers verschillende mobiliteitsvormen gebruiken met Shuttel of maak gebruik van deelauto's met Poolbeheer. Bekijk de verschillende mobiliteitsoplossingen hieronder.