Zakelijk

Voor de zakelijke rijder

Zakelijke mobiliteit

Mobiliteit die aansluit bij uw wensen.

Leasevormen

Financial lease, full of netto operational lease of shortlease. Voor iedere wens is er een passende leasevorm. Onze fleetsales afdeling adviseert en ondersteunt u in het wagenparkbeheer. 

Fleetsales - samen 2

Fleetsales

Met vijf sterke merken (Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens), een verhuurbedrijf, een schadeherstelbedrijf en een universele leasemaatschappij kunnen wij altijd aan uw mobiliteitseisen voldoen. Daarnaast kunt u alles onder één dak laten regelen: onderhoud, reparatie, schadeherstel, tijdelijke mobiliteit en bandenservice.

De Mobiliteit voor Morgen

De Mobiliteit voor Morgen

De Waal Autogroep en Autolease Midden Nederland slaan de handen ineen om samen met u te kijken naar innovatieve mobiliteitsoplossingen. Op ons nieuwe platform beantwoorden wij uw mobiliteitsvragen, geven wij u inzicht in de vernieuwde mobiliteit, inspireren wij u over innovatieve mobiliteitsoplossingen en bieden wij u de mogelijkheid om nu al kennis te laten maken met de mobiliteit voor morgen.

Mobiliteit bij De Waal

Naast het kopen of leasen van een auto biedt De Waal meerdere mobiliteitsvormen aan. Zo stapt u bijvoorbeeld voor een vast maandelijks bedrag op een leasefiets van Lease a Bike, maakt u slim gebruik van openbare vervoersmiddelen met Shuttel en zijn er innovatieve mobiliteitsoplossingen.