De Waal Autogroep

Voel je vrij

We hebben ons merkverhaal opnieuw ontwikkeld. Hierin lees je waar De Waal voor staat. Met de vijf zekerheden en in onze nieuwe brandvideo lichten we toe wat dit voor jou als klant betekent. 

Logo_De_Waal_Horizontal Layout_RGB

Ons merkverhaal

Wij geloven dat mobiliteit de basis is voor het verbinden van mensen. Met vrijheid als ultiem doel. De vrijheid om te verplaatsen, te ontmoeten en te ontdekken. Als mobiliteitsprovider dragen wij hieraan bij.

Wij zijn er voor mensen die zich verplaatsen. Ieder op zijn eigen manier. We bieden een passende oplossing voor ieders wens met de mobiliteitsmogelijkheden van nu én in de toekomst. Als familiebedrijf doen we dit op een menselijke en transparante manier. Gedreven én sociaal. 

We zijn samen De Waal.
Voel je vrij

20230523 Miele Sessie HR

Onze zekerheden

VRIJHEID
We doen het niet alleen voor het bereiken van een bestemming. Het gaat om de weg ernaartoe. Alles voor het gevoel van vrijheid, precies zoals jij dat wilt. Hoe mooi is het om iedereen daarbij te helpen. Dat is onze kracht en typeert ons als hecht familiebedrijf.

FASCINEREND
Onze wereld draait om innovatie, emotie én merken. Het is echt een onderdeel van ons leven. Het is de passie voor fascinerende techniek en de schoonheid van design, wat we met elkaar delen en ons allemaal verbindt. Het faciliteren van deze beleving is onze trots en werkgeluk.

TRANSITIE
Mobiliteit is het vermogen om te bewegen. Dat zorgt voor vooruitgang en transities. Onze rol van mobiliteitsprovider is de zorg die dat elke dag mogelijk maakt. We zijn trots op onze rijke historie, gedreven mensen, lokale betrokkenheid en toonaangevende merken. Een betekenisvol verhaal, echt vanuit het (hart van het) merk.

COMFORT
Wij geloven dat vooruitgang draait om zorgeloos op weg te gaan. Steeds comfortabeler, meer hightech, duurzamer en altijd passend. Dat is mobiliteit als service, aangedreven door onze ambitie en kennis. Ervaar het gevoel van vrijheid waar mobiliteit voor bedoeld is.

AANDACHT
We geven aandacht aan wat we belangrijk vinden voor iedereen. We doen graag alles goed, aansluitend op ieders wens. Faciliteren van tevredenheid en winnen van vertrouwen: voor positieve groei als organisatie, als partner, als mens en als waardevol merk. We zijn samen De Waal.

De Waal Autogroep. Voel je vrij