dealerglass sterreparatie 2

Dealerglass ruitreparatie

Snel, zorgvuldig en vaak zelfs gratis

Autoruit vervangen of repareren?

Kleine beschadigingen zijn vaak snel verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijf je verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven. Een klein barstje of andere lichte beschadiging? Meteen langsgaan bij ons is dan heel slim! De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en je voorkomt zo dat de schade groter wordt (waardoor de hele ruit zou moeten worden vervangen).

Dealerglass

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Met Dealerglass kun je bij ons, je vertrouwde merkdealer, terecht voor ruitschadeherstel. Wij kennen jouw auto als geen ander en zorgen bovendien dat bij vervanging de veiligheidssystemen in je ruit direct gekalibreerd worden. Ook regelt Dealerglass de afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo makkelijk.

Waarom Dealerglass?

 • Reparatie door jouw erkende merkdealer
 • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
 • Direct kalibratie van veiligheidssystemen
 • Afspraak altijd bij jou in de buurt
 • Dealerglass regelt alles met je verzekeraar of leasemaatschappij
   
dealerglass-logo-diap
Ruitschade

Hoe wordt een voorruit vervangen?

Bij De Waal Autogroep hebben we de juiste mensen met kennis en expertise in dienst voor het vervangen van autoruiten. Bijvoorbeeld technisch specialist Ko Verploegh. In onderstaande video vertelt hij hoe het vervangen van een voorruit precies in zijn werk gaat. Is jouw voorruit ook aan vervanging toe? Plan een afspraak in onze werkplaats.

Ruitschade
dealerglass sterreparatie 1

Veilig en met behoud van garanties

Ruitschade vakkundig laten herstellen door onze monteurs heeft vier grote voordelen:

 • Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften
 • Gebruik van originele materialen en lijmsoorten
 • Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht
 • Veiligheid van je auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van je eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van je auto is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

Goed zicht

Versleten ruitenwissers? Wij beschikken over originele Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda-ruitenwissers, speciaal ontworpen voor jouw auto en dus perfect op maat. Zo ga je ook bij slecht weer veilig de weg op.

ruitenwissers

Gratis óf ander financieel voordeel

Ook financieel profiteer je van het ruitherstel bij De Waal. Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.

Je krijgt bovendien korting op je eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij.