Financial lease

Mobiliteit staat voorop

Pechhulp

Vertrouwd op weg.

Snel weer onderweg

Pech onderweg is iets waar je natuurlijk het liefst nooit mee te maken heeft. De Waal Autogroep wilt je zo snel mogelijk weer ‘Vertrouwd op weg’ hebben wanneer je toch stil komt te staan. Of dat nu in Nederland is of ergens in Europa.

Pechhulp

Wat is de Mobiliteitsservice?

Met de pech onderweg dienst van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda heb je 24/7 pechhulp in bijna heel Europa. Met de mobiliteitsservice heb je recht op hulp wanneer je door een technisch mankement bent stil komen te staan of wanneer je om een andere reden niet verder kunt rijden.

Wat kost pechhulp bij De Waal Autogroep?

Iedere berijder van een Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda heeft hier recht op wanneer het onderhoud volgens de voorschriften is uitgevoerd door een officiële dealer. Bijvoorbeeld De Waal Autogroep dus. Dit betekent dat je niets extra’s hoeft te betalen voor de mobiliteitsservice. 

Wanneer kun je gebruikmaken van deze dienst?

Zoals hierboven staat omschreven, heb je altijd recht op mobiliteitsservice wanneer je auto volgens de voorschriften is onderhouden door De Waal Autogroep. Dat betekent niet dat je er geen recht meer op hebt wanneer je bijvoorbeeld een beurt elders heeft laten uitvoeren of wanneer de vorige eigenaar je auto niet bij de dealer heeft onderhouden. Vanaf het moment dat je bij de officiële dealer een grote beurt of Long Life onderhoudsbeurt en de geadviseerde reparaties laat uitvoeren, heb je weer recht op de Mobiliteitsservice.

Pechhulp

Op welk telefoonnummer is de mobiliteitsservice bereikbaar?

Je kunt onze Mobiliteitsservice per merk bereiken op de volgende nummers. Deze zijn ook in het buitenland bereikbaar.