header enyaq

Voor de zakelijke rijder

Full operational lease

Volledig zorgeloos leasen tegen een scherp tarief

Het is niet voor niks dat Full Operational Lease de populairste zakelijke leasevorm van Nederland is. Wij zorgen dat je verzekerd bent van onbezorgd autorijden en dat je de beste service krijgt tegen een scherp en vast leasetarief per maand.

Audi A5 Sportback_De Waal Autogroep

All-inclusive maandbedrag

Bij Full Operational Lease zijn zorgen rondom je auto verleden tijd. Bij deze leasevorm geniet je namelijk maximaal van alle voordelen van leasing. Ideaal voor zowel de berijder als voor de wagenparkbeheerder. Ons team staat voor je klaar, biedt je de service die je nodig hebt en biedt jou complete ontzorging. Het beheer en de financiering van je auto nemen wij op ons. Zo kun jij je tijd en geld maximaal aan je eigen onderneming besteden.

Voordelen

Full Operational Lease kent veel voordelen waar je van profiteert. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • Behoud van liquiditeit
 • Uitbesteding van de investering
 • Hoogstaande service
 • Uitbesteden van beheer en administratie
 • Geen onvoorziene kosten
 • Off balance financiering
 • Geen risico op restwaarde en onderhoudkosten
 • Gegarandeerd 24/7 mobiliteit
 • Vast maandbedrag dus goed te budgetteren
 • Een scherp aanbod door onze inkoopkracht
 • Lagere wagenparkkosten door onze kennis en ervaring
Erik - Sfeer (1)

Risico's zijn gedekt

Kies je voor Full Operational Lease bij De Waal, dan kies je voor zekerheid. Eventuele risico's zijn geheel gedekt, zodat jij zorgeloos instapt. Denk aan de hoge kosten voor onverwachte reparaties of een tegenvallend resultaat bij verkoop of inruil. Je hoeft hier geen minuut over wakker te liggen.

Financiën

Over de aanschafkosten of onderhandeling van de auto heb je totaal geen zorgen, dat regelen wij voor je. De leasemaatschappij is eigenaar van de leaseauto en dus is de investering van de auto geactiveerd op hun balans. Zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar voor belangrijkere zaken.

Onbezorgd rijden

Alle bijkomende kosten die autorijden met zich meebrengt zijn ook gedekt. Dus kosten voor wegenbelasting, onderhoud en reparaties, vervanging van banden én een verzekering met All-Risk dekking zijn inbegrepen in een vast leasebedrag per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Tiguan 2024 (41)

Einde contract

Aan het einde van je leasecontract heb je meerdere opties. Je kan ervoor kiezen om een nieuw Full Operational Leasecontract af te sluiten voor een nieuwe auto. We kunnen je ook een koopoptie aanbieden. Dit betekent dat er bij het aangaan van het leasecontract wordt vastgelegd voor welk bedrag de auto kan worden overgekocht. Hier zit je natuurlijk niet aan vast. Tegen het einde van de leaseperiode kun je bekijken of het je voordeel oplevert en kun je een beslissing nemen.

Op zoek naar een leaseauto?

Op maat besteld, een leaseauto uit onze voorraad of een occasion. Wij helpen je bij het vinden van de perfecte auto voor jou. Wanneer je kiest voor een model uit voorraad of een occasion kun je vrijwel direct de weg op. Natuurlijk kunnen we ook een leaseauto voor je bestellen die voldoet aan jouw wensen. We komen graag in gesprek om te kijken wat bij jou past. 

Onze huidige voorraad