Mobiekl

18:00 - 21:00

Banenmarkt do. 12 september

Neem een kijkje achter de schermen van De Waal Autogroep. Op donderdag 12 september ben je van harte welkom om kennis te maken met ons mooie bedrijf. Ligt hier jouw toekomstige carrière? 

Woon de kennissessies bij en leer alles over onze afdelingen, krijg een rondleiding door ons bedrijf en ervaar hoe het is om met een elektrische auto te rijden. Meld je gratis aan voor onze banenmarkt en wordt geïnspireerd door de automotive branche. 

Méér dan alleen beurten

Als autotechnicus bij De Waal Autogroep doe je meer dan alleen APK's en beurten. We werken veel met specialiteiten. Als Hoogvolt Expert ben jij bijvoorbeeld de specialist op het gebied van - je raadt het al - Hoogvolt Accu's. Een diagnose specialist zoekt ingewikkelde diagnoses op en stelt een plan op om deze op te lossen. En de Technisch Expert weet in no time turbo's te reviseren en versnellingsbakken te vervangen. 

Woon de kennissessie in onze werkplaats bij en leer meer over onze technische specialisten. 

Kleine afbeeldingen - WP
Kleine afbeeldingen - Magazijn

Bijna geen dozen schuiven

Ons magazijn is zo ingericht dat we er bijna geen dozen hoeven schuiven. Als magazijnmedewerker werk je dan ook voornamelijk vanaf kantoor en je ziet in ons magazijn maar een paar stellingen. Het magazijn is onderverdeeld in 'De Onderdelendienst' en het centrale magazijn. De één levert onderdelen aan externe bedrijven en de ander verzorgt de onderdelen voor de werkplaatsen van alle vestigingen.

Woon de kennissessie in ons magazijn bij en leer meer over onze werkwijze. 

Een warm ontvangst

De werkplaatsreceptie is het eerste waar klanten 'tegenaan' lopen wanneer ze onze vestigingen binnen lopen. De baan serviceadviseur is er eentje met mooie uitdagingen. Hoe ga je om met de verschillende soorten klanten en hoe breng je het bericht dat een factuur hoger uitvalt dan in eerste instantie verwacht? Onze serviceadviseurs leren veel van onze importeur Pon en van onze interne bedrijfstrainer.

Woon de kennissessie in onze werkplaatsreceptie bij en kom meer te weten over deze functie met veel klantencontact.

Kleine afbeeldingen - Receptie
Kleine afbeeldingen - CAB

Zorg voor helderheid

Op het afspraken bureau worden de werkplaatsafspraken gepland. Dit team benadert klanten die online een afspraak hebben ingepland en zoekt proactief contact met klanten wiens auto toe is aan onderhoud of een keuring. In deze rol is het heel belangrijk om klanten correct te informeren en om afspraken heel precies vast te leggen. Zo voorkomen we misverstanden aan de werkplaatsreceptie.

Woon de kennissessie in ons afspraken bureau bij en ontdek hoe ons team de werkplaatsrecepties ontlast.

Meld je aan

Donderdag 12 september van 18.00u tot 21.00u maken we graag kennis met je. Ontdek of de volgende stap in jouw carrière bij De Waal Autogroep ligt. Het is een gratis en vrijblijvende avond waar je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken.

Welke sessies wil je bijwonen? (meerdere mogelijk)