SEAT Garantie

SEAT Garantie

Standaard 4 jaar garantie met SEAT Garantie

Bij SEAT Garantie hangt de garantie af van de leeftijd van uw auto. SEAT Garantie geldt in de meeste gevallen voor 4 jaar, ongeacht het aantal eigenaren.

4 jaar garantie

Alle nieuwe SEAT-modellen beschikken over 4 jaar garantie. Tot 100.000 km valt een defect als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout onder de garantie. Heeft uw SEAT onverhoopt een mankement aan de versnellingsbak of aircopomp? U kunt ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig wordt verholpen.

Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Uw SEAT dient daarnaast wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

Heeft u een oudere SEAT? Het kan zijn dat deze nog onder de oude regeling van 2 jaar garantie valt.

Garantie tijden SEAT

Carrosseriegarantie zelfs 6 tot 12 jaar

Voor alle SEAT-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor roestschade ten gevolge van oorzaken die van binnenuit zijn ontstaan en die herstel noodzakelijk maakt. Voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar carrosseriegarantie.

Lakgarantie is 2 of 3 jaar

Bij materiaal- of fabricagefouten, wordt gedurende een termijn van 2 of 3 jaar na afleveringsdatum garantie gegeven:
•    voor de modellen Arosa, Ibiza/Cordoba (6K), Inca en Alhambra geldt een lakgarantie van 2 jaar;
•    voor de modellen Ibiza (6L en 6J), Cordoba (6L), Leon, Toledo, Exeo en Altea geldt 3 jaar lakgarantie gegeven.

Garantie op Reparaties is 2 jaar met SEAT Originele Onderdelen

De garantietermijn voor SEAT Originele Onderdelen en ruildelen geldt tot 2 jaar na aankoopdatum, zonder kilometerbeperking. Wordt binnen de garantietermijn van de auto een onderdeel vervangen? Dan blijft de oorspronkelijke garantietermijn ook op dit onderdeel van kracht. De oorspronkelijke garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging. Deze garantie geldt ook voor aangekochte SEAT Originele Accessoires.

Lees er meer over in de brochure of neem contact op met De Waal.

Brochure downloaden   Direct contact