SEAT Service app

SEAT Service app

Handig bij storing of pech

De SEAT service app biedt u snel en handig inzicht in wat u kunt doen bij bijvoorbeeld pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet u wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Hebt u een aanrijding gehad? Hier kan u direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen. En wil u uw schade laten herstellen door uw dealer? Plan dan snel en direct een werkplaatsafspraak in.

Welke functionaliteiten biedt de SEAT Service app:

  • Dashboard: Overzicht van de belangrijkste lampjes in uw dashboard die kunnen gaan branden als er iets mis is met uw auto. De korte uitleg geeft aan wat het lampje betekent, wat u dan moet doen en of u wel of niet verder kunt rijden;
  • Werkplaatsafspraak: Zelf online voor uw SEAT een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk.
  • Doe het zelf: ‘Doe het zelf’ tips over wat u kunt doen bij pech onderweg of over het in goede conditie houden van uw SEAT, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van uw ruitensproeiervloeistof en olie.
  • Dealer locator: Lokaliseren van de dichtstbijzijnde dealer op basis van de plaats waar u zich op dat moment bevindt.  Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde dealers. Met één druk op de knop kan u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.
  • Mobiliteitsservice: de pechhulp van SEAT. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.
  • Vertalen: SEAT heeft voor u de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  • Meld schade: Hebt u een aanrijding gehad? Hier kan u direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in uw voorruit? Vanaf deze pagina kan u direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij uw dealer.

Download dan de SEAT Service app en ontdek wat er aan de hand is. Een handig hulpmiddel voor iedere SEAT-rijder!