header_skoda enyaq coupe rs iv

Nieuwe elektrische SUV-Coupé

Škoda Enyaq Coupé iV

Kopen vanaf
€ 51.990
Bijtelling
16%

Volledig elektrische SUV-Coupé

In navolging van het succes van de Škoda Enyaq iV, komt het Tsjechische merk in het nieuwe jaar met de nieuwe Škoda Enyaq Coupé iV. Op 31 januari 2022 werd de Enyaq Coupé iV voor het eerst aan het wereldpubliek getoond. Waarbij vooral het strakke en aerodynamsiche design van de Enyaq Coupé iV direct in het oog springt. De Škoda Enyaq Coupé iV is leverbaar vanaf € 51.990.

Coupélijn met panoramadak

De naam van het model zegt het al. De Škoda Enyaq Coupé iV kent een coupélijn over de dak van de auto dat doorloopt tot de achterkant. Daarnaast heeft de Coupé-variant van de Enyaq een panoramadak dat donker getint is. De lichtinval via het dak benadrukt het ruimtelijke karakter. Aan de achterkant, waar het panoramadak afloopt, bevindt zich een scherp geaccentueerde spoilerrand. Aan de voorkant bevinden zich LED-koplampen en hij optioneel leverbaar met de 'Crystal Face'-grille.

ENYAQ COUPE iV

Groot actieradius

De aerodynamische SUV kent mede door zijn gestroomlijnde design een maximale actieradius van 545 kilometer. Daarmee is hij zeer geschikt voor lange (internationale) reizen. De Enyaq Coupé iV wordt beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden tot en met 125 kW/u.

Digitaal interieur

Elke uitvoering van de Enyaq Coupé iV beschikt standaard over een 5,3" groot Digital Cockpit en 13" groot infotainmentsysteem. Het infotainmentsysteem is bedienbaar met touchsliders of via de digitale stemassistent. Optioneel is het digitale interieur te verreiken met head-up display. 

Afmetingen Enyaq Coupé iV

De Škoda Enyaq Coupé iV kent een lengte van 4,65 meter, een breedte van 1,88 meter en een hoogte van 1,62 meter. De wielbasis is bemeten op 2,77 meter. Gezien het accupakket is verwerkt in de bodem, in het MEB-platform, is er meer dan genoeg ruimte voor vijf inzittenden. De bagageruimte kent daarbij nog een inhoud van 570 liter.

LED Matrix koplampen Crystal light grille

Veiligheidssystemen in Enyaq

Net als bij de Enyaq iV is de Coupé-variant uitgerust met de nodige assistentiesystemen om u zo relaxt, comfortabel en makkelijk te laten rijden. De Enyaq Coupé iV heeft Travel Assist. Hierin worden de functionaliteiten van adaptive cruise control, lane assist, file-asssitent en emergency assist gecombineerd. Door het samenspel blijft de Enyaq Coupé iV afstand bewaren tot voorliggers en blijft hij tussen de wegmarkering rijden. Daarnaast is het nieuwste model van de Enyaq-familie voorzien van Front Assist, Park Assist en Exit Warning.

Design Selections

De Škoda Design Selections maakte zijn intrede bij de Škoda Enyaq iV, maar vindt zichzelf ook terug in de Enyaq Coupé iV. U kunt kiezen uit zes verschillende designstijlen, waarbij het materiaal en afwerking telkens van elkaar kan verschillen. Kies uit EcoSuite, Lodge, Loft, Lounge, Sportline of Suite. 

De uitvoeringen van Enyaq Coupé iV

Škoda ENYAQ iV

Liever een maatje groter?

Voor de onthulling van de Enyaq Coupé iV, kent de Škoda Enyaq iV als eerste elektrische SUV van het merk veel succes. Een krachtig exterieur, innovatie assistentiesystemen en designthema's in het interieur maken de Enyaq een krachtige eerste elektrische SUV van Škoda. Maak kennis met de Škoda Enyaq iV