De Waal Outlet Zaltbommel 2023 (3)

Welkom bij De Waal Autogroep

Zaltbommel Outlet

Maak een showroomafspraak of kom langs voor een kopje koffie.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Showroom Showroom

Maandag

tot

Dinsdag

tot

Woensdag

tot

Donderdag

tot

Vrijdag

tot

Zaterdag

tot

Zondag

Gesloten

Werkplaatsreceptie Werkplaatsreceptie

Maandag

tot

Dinsdag

tot

Woensdag

tot

Donderdag

tot

Vrijdag

tot

Zaterdag

tot

Zondag

Gesloten

De Waal Autogroep in Zaltbommel (Outlet)

De Waal Outlet in Zaltbommel is centraal gelegen aan de A2, tussen 's Hertogenbosch en Utrecht. Hier vindt u de scherpste aanbiedingen op Volkswagens, Škoda's en Volkswagen Bedrijfswagens op één plek. Onze klanten beoordelen ons met maar liefst een 9! Wilt u zelf de service en ruime voorraad van De Waal Zaltbommel ontdekken? Breng dan een bezoekje aan onze Outlet. Onze team staat voor u klaar!

Thumbnail_YT

Altijd 100 nieuwe en gebruikte auto's op voorraad

De Waal Outlet kent een ruime voorraad van 100 nieuwe en gebruikte auto's. Direct uit voorraad leverbaar. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om de perfecte auto voor u te vinden. Ook voor de zakelijke en particuliere financiële diensten zoals financiering, verzekering en leasing bent u bij De Waal Zaltbommel van harte welkom. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Plan uw onderhoud in Zaltbommel

Ook voor het onderhoud aan uw Volkswagen, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen bent u bij De Waal Zaltbommel aan het juiste adres. Onze monteurs zijn optimaal geschoold volgens de laatste stand van de techniek. Zo werkt er altijd een gecertificeerd monteur aan uw auto, ongeacht het bouwjaar of de te verrichten werkzaamheden.

Net binnen in Zaltbommel