TIEL-8

Kom werken bij De Waal Autogroep

Technisch specialist in opleiding

Tiel | 40 uur

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en Škoda? Bij De Waal Autogroep in Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

De Waal Autogroep is een perfect leerbedrijf om een gekwalificeerde autotechnicus te worden. Jij zorgt ervoor dat alle auto’s in een topconditie de werkplaats verlaten. Of het nu is voor het verwisselen van de banden of het opsporen van een storing in een DSG automaat. Een technisch specialist voert veelvoorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit.

Hoe je dag eruit kan zien

Vol goede energie kom je aan op je werk. Je hebt er zin in vandaag en je stap op tijd de werkplaats binnen. Samen met de andere monteurs drink je een kop goede koffie, de werkplaatschef ligt de planning van de dag toe.

Je begint aan de Volkswagen e-Golf van mevrouw Van Vliet. De auto geeft een storing in het accupakket. Samen met de hoog volt specialist spoor jij de storing op. Met de geavanceerde diagnoseapparatuur zoeken jullie precies uit wat er mankeert aan deze wagen. In overleg met de werkplaatschef en de klant los jij het software probleem op. Wanneer mevrouw Van Vliet haar e-Golf ophaalt, ligt jij nog even toe wat er precies aan de hand was. Mevrouw gaat met een gerust gevoel op weg naar huis.

Vacature werkplaats De Waal Autogroep

Na de lunch, die je hebt doorgebracht in de zon met je collega’s, staat er een Škoda OCTAVIA RS voor je klaar, de klant heeft een setje grotere wielen met banden besteld. Voor zo’n klus draai je je handen niet om. Als de banden zijn gebalanceerd en gemonteerd, lever je de sleutel weer in bij de serviceadviseur.

Later op de middag staat er nog een Volkswagen up! voor je klaar die een kleine onderhoudsbeurt nodig heeft. Zorgvuldig voer jij de inspecties uit op alle voorgeschreven punten. Om de verwachtingen van de klant te overtreffen, was je de auto grondig en zorg je voor een schoon interieur. Je dag zit erop! Met een voldaan gevoel ga je naar huis. Klaar voor de volgende dag!

Wat wij bieden

  • Een prettige en collegiale sfeer in een team met enthousiaste collega’s;
  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Ruimte voor initiatief en goede opleidingsmogelijkheden. Je leert van de beste technisch specialisten;
  • Een uitdagende en een veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf met groeiambities;
  • Werken met prominente automerken.

Wat wij vragen

  • Je hebt net je studie eerste autotechnicus of technisch specialist afgerond;
  • Enthousiaste en klantvriendelijke uitstraling en oplossingsgericht;
  • Een echte teamspeler en beschikt over een flexibele instelling;
  • Je bent 40 uur in de week beschikbaar.

Wij geven er de voorkeur aan dat je binnen een straal van 20 kilometer woont van van onze vestiging in Tiel.

Ja ik wil deze baan!

Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw verhaal. Solliciteer gemakkelijk via de button!

Gewoon even kennis maken? Dat kan natuurlijk ook. Kom eens langs voor een kop koffie en we laten je graag onze vestiging zien. Bel dan even voor je langskomt naar Jasper de Moree op 0345 – 820 020.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep - Jasper