OFM_mobiel

20 april 2024

De Waal x OFM. Rally

Volledig volgeboekt!

Let op! Onze De Waal x OFM. Rally is volledig volgeboekt. Je kunt je gegevens in het formulier achterlaten; dan kom je op de reservelijst terecht. Mocht er een equipe uitvallen, krijg je bericht.

Allebei roots in de Betuwe en vestigingen waar iedereen uit de regio zijn weg wel heen weet te vinden. De Waal en OFM. hebben aardig wat overeenkomsten en dan kan het niet anders dan samen wat leuks te organiseren voor hun klanten! Ben jij op 20 april bij deze eerste De Waal x OFM. Rally? We hebben een prachtige route voor je uitgestippeld door onze wonderschone Betuwe, hopelijk mét veel bloesem. Gas erop!

We organiseren gezamenlijk een Rally waarbij iedereen aanwezig mag zijn! Deze eerste De Waal x OFM. Rally is een laagdrempelige Rally waar dromen werkelijkheid worden. Ben je in het bezit van een mooie auto of heb je een mooie klassieker in de schuur staan? Je bent van harte welkom bij onze Rally! Geniet deze dag van een prachtige rit, bovenal voor de lol en uiteraard ook op niveau. 

Deelnamepakket

Bij deelname ontvang je natuurlijk ook een uitgebreid pakket! Een inschrijving kost € 150 per equipe van 2 personen en dit krijg je ervoor terug: 

 • Deelname aan een onvergetelijke Rally!
 • Ontvangst met koffie, thee en lekkers voor de start;
 • Orginele OFM. Rally koffiebeker, om ook een bakkie mee te nemen voor onderweg;
 • Rally schild, hoe profi staat dat op je auto!
 • Routeboek met alle info die je nodig hebt als startende coureur óf professional; 
 • Uiteraard mét lekkere lunch;
 • Pech? Geen nood. We hebben ook technische ondersteuning op de route;
 • Bij terugkomst staat er, naast een hoop gezelligheid, wat te eten voor je klaar;
 • Ook maak je bij de finish kans op prachtige prijzen tijdens de feestelijke prijsuitreiking;
 • Goodiebag met o.a. een toffe weekendtas van State of Art t.w.v. €99,95! 
 • Én van je inschrijfgeld gaat € 50 per equipe naar de Stichting Mannen voor Mannen. Daarmee maken we samen een vuist tegen prostaatkanker. 

Programma

Wanneer moet je waar zijn? De De Waal x OFM. Rally start en finisht bij Audi De Waal in Geldermalsen.

10:00 uur: Inchecken van de deelnemers met koffie, thee en lekkers
10:30 uur: Welkomstwoord
10:40 uur: Rijdersbriefing
11:00 uur: Start eerste equipe, hierna wordt er om de minuut gestart
13:30 uur: Lunchstop bij De Tuinen van Appeltern
14:00 uur: Start deel 2 van de route
15:30 uur: Finish!
15:30 uur: Eten & drinken!
16:15 uur: Prijsuitreiking + veiling voor het goede doel
17:00 uur: Eind van de dag

OFM_3
IMG_7370

Routeboek

Alle informatie om de Rally te kunnen rijden is terug te vinden in het routeboek dat je aan het begin van de Rally ontvangt. Je hoeft geen ervaring te hebben met kaartlezen en navigeren. Het routeboek bevat duidelijke toelichtingen, waardoor je het rally rijden spelenderwijs in de vingers krijgt. 

Voorbereiding

Voorbereiding is niet nodig. Neem vooral je glimlach en je goede zin mee, dan gaan we er met zijn allen een gezellige dag van maken. Vergeet niet om de dagteller van je auto te testen, zodat je de afstanden tijdens de Rally kunt meten. Mocht je geen correct lopende dagteller in je auto hebben, dan kan je gebruik maken van een rally app op je smartphone. Er zijn verschillende apps die verschillen in het gebruiksgemak. Zoek in de appstore bijvoorbeeld naar 'rally tripmeter', 'rally tracks', 'Tripmaster' of 'TripRoad'. Dan moet het goed komen. 

Rally auto

Het leuke van deze rally is dat écht iedereen zich mag aanmelden! Elke autoliefhebber kan meedoen aan de De Waal x OFM. Rally, ongeacht het type of bouwjaar van jouw bolide. Dus poets je auto maar alvast op of haal hem onder het doek vandaan, dan zien we jou graag aan de start verschijnen. 

OFM_4

Inschrijven

Ben jij erbij? Schrijf je dan snel in via onderstaande button! De kosten bedragen € 150 voor een equipe van 2 personen. Hiervan gaat er € 50 naar de Stichting Mannen voor Mannen.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin een betaallink waarmee je je deelname kan definiëren. 

Let op! Onze De Waal x OFM. Rally is volledig volgeboekt. Je kunt je gegevens in het formulier achterlaten; dan kom je op de reservelijst terecht. Mocht er een equipe uitvallen, krijg je bericht.

Annuleren

Kan je er onverwachts niet bij zijn? Dat vinden wij alleen maar jammer en kan gebeuren. Tot twee weken voor de Rally kan je kosteloos je deelname annuleren. Tot één week voor de Rally worden er € 50 annuleringskosten in rekening gebracht. Annuleer je binnen één week voor de Rally? Dan heb je geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en wordt het geld gedoneerd aan de Stichting Mannen voor Mannen.