Header mobiel

Beveelt u ons aan?

Vul de enquête in en win een fiets

Iedere maand verloten wij 2 fietsen!

Beveelt u ons aan?

Let op! Deze actie is verlopen. Wij doen er alles aan om u tevreden én met een vertrouwd gevoel de weg op te sturen. Uw mening is belangrijk voor ons. Daarom ontvangt u (mogelijk) binnenkort een digitale enquête van onderzoeksbureau Ipsos om te vragen of u ons zou aanbevelen. Wij hopen dat u ons aanbeveelt en onze dienstverlening daarom met een 10 beoordeelt. Mocht dit niet het geval zijn dan vernemen wij dat graag van u. Wilt u extra kans maken? Laat dan ook een beoordeling achter op klantenvertellen.nl. Dat kan via onderstaande button.

Win een fiets!

Heeft u onlangs een auto gekocht of is uw auto in onderhoud geweest bij ons? Dan ontvangt u (mogelijk) een enquête over uw bezoek. Met het invullen van de enquête kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren. Als u de enquête invult maakt u automatisch kans op een fiets. Elke maand maken we 2 winnaars bekend. Wellicht staat er volgende maand hieronder een foto van u bij!

Tip: Vergeet niet uw naam en gegevens in te vullen om kans te maken op één van de fietsen.

Winnaars!

Hieronder vindt u onze gelukkige winnaars! Iedere maand verloten wij twee prachtige fietsen onder alle deelnemers aan de enquête. Wie weet staat uw foto hier volgende maand bij!