Hero_mobiel_Enyaq_racefiets

Škoda Enyaq Voordeel

De Waal Touractie

De Škoda Enyaq 60 is alleen nog uit voorraad leverbaar. Dat betekent dus: OP=OP. Voor de snelle kiezers onder ons hebben wij daarom extra scherpe acties op de Enyaq met 58 kWh accupakket. Het maakt niet uit of je kiest voor zakelijke lease, je huidige auto inruilt of niets hebt om in te ruilen. De Enyaq 60 is sowieso extra scherp geprijsd voor jou!

 

Met de Enyaq 60 heb je een actieradius van 377 kilometer en met een snellader ben je in 25 minuten opgeladen van 10% naar 80%. De Enyaq is standaard uitgerust met half stof/ half kunstlederen stoelen, draadloos Smartlink (Apple Carplay/ Android Auto), achteruitrijcamera en 19" lichtmetalen velgen. 

Inruilpremie verdubbelaar

Op de Škoda Enyaq 60 geldt tijdelijk een inruilpremie verdubbelaar. Dat betekent dat je niet € 2.000 extra voor je in te ruilen auto krijgt, maar € 4.000

Alléén bij De Waal Autogroep is het zó aantrekkelijk om je huidige auto in te ruilen op een Enyaq 60. Onze verkoopadviseurs hebben de expertise in huis om jouw auto op goede waarde te schatten. 

Enyaq stickert - 5
Enyaq stickert - 21

Scherp leasetarief

Voel je als een echte ploegleider in de Škoda Enyaq 60 en lease deze elektrische SUV. Tijdelijk kan dit voor een extra scherp maandtarief. De Enyaq 60 Selection, met 20" lichmetalen velgen en Business Upgrade Pakket, rijd je vanaf € 705 per maand. Op basis van Full Operational Lease, 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar. 

Vraag gratis en vrijblijvend een persoonlijke leaseofferte aan. 

Voorraadvoordeel

Past een zakelijke leasecontract niet bij je en wil je ook geen auto inruilen? Dan val je natuurlijk niet buiten de boot. Ook dan profiteer je van voordeel. Op een Enyaq 60 uit voorraad geldt tijdelijk minimaal € 2.000 voorraadvoordeel. Zit er een mooie voor jou tussen? 

Enyaq stickert - 14