skoda tourvoordeel nieuwe header 3840x1200

ŠKODA Tourvoordeel bij De Waal

Extra veel voordeel op een nieuwe ŠKODA

De Tour de France hebben we achter ons gelaten en het peloton trekt nu door de Ronde van Spanje. Daarom verlengt ŠKODA het extra Tourvoordeel op geselecteerde modellen. Tot en met 3 oktober profiteert u van de scherpste acties op bijvoorbeeld de ŠKODA FABIA of ŠKODA SUPERB Sportline. Ontdek het complete aanbod aan acties tijdens ŠKODA Tourvoordeel en profiteer nog voordat de renners zich melden voor het WK Wielrennen in Australië.

Private lease vanaf € 359 per maand

Tot 3 oktober hebben we extra scherpe maandtarieven op verschillende ŠKODA-modellen. U rijdt al weg in de gloednieuwe FABIA vanaf € 359 per maand. Wilt u genieten van iets meer ruimte? Dan kunt u kiezen voor de ŠKODA SCALA, vanaf € 409 per maand, of de stoere ŠKODA KAMIQ, vanaf € 439 per maand. 

private lease skoda private lease
skoda private lease 1700x956 tourvoordeel

Tot € 2.000 inruilpremie

De ŠKODA FABIA, SCALA en KAMIQ zijn niet alleen voor een extra scherp maandbedrag te private leasen. U profiteert tot en met 31 augustus ook nog van hoge inruilpremies op deze drie modellen. Wanneer u uw huidige auto inruilt voor een FABIA, SCALA of KAMIQ ontvangt u € 2.000 extra inruilpremie bovenop de huidige waarde van uw auto.

skoda karoq sportline 1700x956

Extra voordeel op Sportline uitvoering

Bent u al enige tijd op zoek naar een SUPERB of KAROQ Sportline? Dan is nu het moment om over te stappen. Uw voordeel op de Sportline kan tijdens de Tourvoordeel van ŠKODA oplopen tot maar liefst € 3.200. De Sportline van beide modellen zijn ook verkrijgbaar als DSG-automaat. Voor welke stoere ŠKODA kiest u?

Korting op ŠKODA-accessoires

U profiteert rondom de Tour de France niet alleen van extra veel voordeel op onze modellen, maar ook op onze ŠKODA-accessoires. Van korting op wielerartikelen tot aan extra voordeel op Simply Clever accessoires. Gaat u binnenkort op pad met de fiets? Dan hebben wij een speciale aanbieding voor u. Naast een scherp geprijsde fietsendrager, ontvangt u nu ook korting op een trekhaak incl. montage.

Combideal op fietsendrager
skoda tourvoordeel fietsendrager 1700x956