skoda tourvoordeel nieuwe header 3840x1200

ŠKODA Tourvoordeel bij De Waal

Extra veel voordeel op een nieuwe ŠKODA tijdens de Tour de France

De Tour de France is in aantocht en als trots sponsor van de befaamde ronde in Frankrijk, organiseert ŠKODA nu extra Tourvoordeel op geselecteerde modellen. Vanaf 1 juni tot en met 30 augustus profiteert u van de scherpste acties op bijvoorbeeld de ŠKODA FABIA of ŠKODA SUPERB Sportline. Ontdek het complete aanbod aan acties tijdens ŠKODA Tourvoordeel en profiteer nog voordat de renners arriveren in Parijs.

Private lease vanaf € 349 per maand

Vanaf 1 juni hebben we extra scherpe maandtarieven op verschillende ŠKODA-modellen. U rijdt al weg in de gloednieuwe FABIA vanaf € 349 per maand. Wilt u genieten van iets meer ruimte? Dan kunt u kiezen voor de ŠKODA SCALA, vanaf € 399 per maand, of de stoere ŠKODA KAMIQ, vanaf € 429 per maand. 

private lease skoda private lease
skoda private lease 1700x956 tourvoordeel

Tot € 2.000 inruilpremie

De ŠKODA FABIA, SCALA en KAMIQ zijn niet alleen voor een extra scherp maandbedrag te private leasen. U profiteert tot en met 31 augustus ook nog van hoge inruilpremies op deze drie modellen. Wanneer u uw huidige auto inruilt voor een FABIA, SCALA of KAMIQ ontvangt u € 2.000 extra inruilpremie bovenop de huidige waarde van uw auto.

FABIA Monte Carlo

De ŠKODA FABIA krijgt binnenkort een compleet nieuwe uitvoering. De sportieve en rijk uitgeruste FABIA Monte Carlo-uitvoering. Rijk gevuld met de nieuwste technologieën en verkrijgbaar voor € 25.190 of €399 per maand met private lease. De meerpijs voor de Monte Carlo is slechts € 400 ten opzichte van de Business Edition.

skoda fabia monte carlo 1700x956
skoda karoq sportline 1700x956

Extra voordeel op Sportline uitvoering

Bent u al enige tijd op zoek naar een SUPERB of KODIAQ Sportline? Dan is nu het moment om over te stappen. Uw voordeel op de Sportline kan tijdens de Tourvoordeel van ŠKODA oplopen tot maar liefst € 1.700. De Sportline van beide modellen zijn ook verkrijgbaar als DSG-automaat. Voor welke stoere ŠKODA kiest u?

Korting op ŠKODA-accessoires

U profiteert rondom de Tour de France niet alleen van extra veel voordeel op onze modellen, maar ook op onze ŠKODA-accessoires. Van korting op wielerartikelen tot aan extra voordeel op Simply Clever accessoires. Gaat u binnenkort op pad met de fiets? Dan hebben wij een speciale aanbieding voor u. Naast een scherp geprijsde fietsendrager, ontvangt u nu ook korting op een trekhaak incl. montage.

skoda tourvoordeel fietsendrager 1700x956